Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

: Ratter

Blu-ray anmeldelse

Den smukke Emma er overbevist om, at nogen stalker hende, men spændende bliver det aldrig.

Publiceret 04/05/2016 - 04:00
Ratter
Tor Aavatsmark

Muligheden for at stalke nogen har vel aldrig været bedre end i dag, hvor man kan hacke sig ind i folks Gmail-konto, smartphone, PlayStation og laptop. Det er netop det, den billedskønne Emma bliver udsat for, hvilket i og for sig kunne danne grundlag for et interessant plot – men for pokker, hvor er det dårligt udnyttet!

Emma (Ashley Benson, som man måske husker som drømmekvinden Lady Lisa i Pixels) flytter fra en kikset kæreste i Wisconsin for at studere økonomi i New York. Som storforbruger af digitale gadgets og sociale medier er hun konstant online og dokumenterer hverdagen flittigt. Men nogen sender hende jævnligt anonyme beskeder, hvor det er tydeligt, at vedkommende ved rigtig meget om hende …

Ratter_6 Ratter_4 Ratter_3 Ratter_2
<
>
Ratter

Næsten hele den første time går med, at vi ser Emmas relativt kedelige hverdagsliv gennem webkameraet på enten hendes mobil, bærbare eller PlayStation – og meget andet sker der ikke. Der kommer løbende små antydninger af, at nogen stalker hende, men direkte spændende bliver det aldrig før de sidste fem minutter. Da dialog og skuespil heller ikke i Oscar-klassen, er vi taknemmelige for, at filmen kun varer en time og 20 minutter. Spild af tid. To søle stjerner!

Da størstedelen af filmen foregår gennem webcams, er lyd- og billedkvaliteten også derefter – dvs. ikke noget at skrive hjem om. Blu-ray’en udgives uden noget bonusmateriale.

Karakter
Ratter

Fakta:

  • Release: 15. april 2016
  • Instruktion: Branden Kramer
  • Med: Ashley Benson, Matt McGorry, Kaili Vernoff, Rebecca Naomi Jones, Alex Cranmer, Michael William Freeman
  • Genre: Thriller
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Tid: 01:20 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top