Search
Generic filters

: Mike and Dave Need Wedding Dates

Plat ungdomskomedie

Det er sjældent, man bliver overrasket af en film med Zac Efron i hovedrollen – desværre heller ikke denne gang.

Komedie
Mike and Dave Need Wedding Dates

I en slags blanding mellem Wedding Crashers og Parterapi i Paradis følger vi de to svirende brødre Mike (Devine) og Dave (Efron). De lever fra hånden til munden ved at sælge sprut til barer i New York, og ved enhver familiesammenkomst lykkes det dem at f*cke festen op. Da deres lillesøster skal giftes, stiller forældrene kun ét krav: Mike og Dave må komme med nogle ordentlige dates!

Derfor sætter de to båtnakker en annonce på Craigslist, hvor de inviterer to fornuftige kvinder på gratis rejse og ophold på Hawaii. Selvfølgelig får de tusindvis af svar, men det ender med, at de lige så håbløse festaber Alice (Kendrick) og Tatiana (Plaza) får narret sig med. Nu kan du nok selv gætte resten af handlingen …

Vi følger med det håbløse broderpar og deres dates til det eksotiske Hawaii, og her kommer de to pigers virkelige personligheder frem. Først charmerer de familien, men så f*ckes også denne sammenkomst i den grad op. Lejlighedsvis lidt sjovt og frækt, men i det lange løb bliver det anstrengende med de mange tisse-, bæ- og pruttejokes.

En mere endimensionel og plasticagtig skuespiller end Zac Efron skal man lede længe efter, men faktisk er hans modspiller Adam Devine endnu mere enerverende i denne film. Eklatant overspil og total mangel på finesse præger hans præstation. Den eneste, der slipper heldigt fra det, er den altid dygtige Anna Kendrick. Når det er sagt, så er det dog manuskriptet, der er det største problem.

Mike og Dave trenger damer_9 MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES
<
>
Mike and Dave Need Wedding Dates

Helt sikkert acceptabel underholdning for de allermest enfoldige af os, men hvis du stiller krav om bare en antydning af intelligent humor og uforudsigeligt plot, så gå i en stor bue udenom. Det kan godt være, at Mike og Dave har brug for wedding dates, men vi har ikke brug for denne film! To stjerner.

Billedkvaliteten er exceptionelt lækker på denne 4K-udgivelse med strålende kontrast, farver og dybde i billedet. Lydsporet (dts-MA 7.1) er præcist og detaljeret. Det omfattende bonusmateriale giver os bl.a. kommentarspor, udeladte scener, bloopers, stills, en trailer og et par minidokumentarer.

annonce

Fakta

 • 4K UHD Blu-ray
 • Release: 19. januar 2017
 • Instruktion: Jake Szymanski
 • Med: Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Alice Wetterlund, Stephanie Faracy
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2016
 • Tid: 1:38 timer

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Det passer fint med noget Netflix og chill i august, hvis vi skal tro meteorologerne. Vådt bliver det i hvert fald!
  "Black Panther" på actionmættet narkojagt i New Yorks gader.
  Anden sæson om -drengen-der-drømte-om-at-blive-præsident- er ikke lige så frisk og stilsikker som den første.
  Et meget vellykket samarbejde mellem den amerikanske krimikonge Harlan Coben og polsk TV-produktion.
  Charlize Theron har tidligere vist, at hun kan kick ass, bare synd, at ingen har givet hende et bedre manuskript.
  Her er juli måneds releases – på Blu-ray og 4K UHD Blu-ray samt Netflix, HBO Nordic og Amazon Prime.
  Will Ferrells seneste film fremstår som en ren hyldest til verdens mindst inspirerende sangkonkurrence.
  HBO blæser nyt liv i legendarisk detektiv i herlig film noir-stil.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.