Search
Generic filters

: Mike and Dave Need Wedding Dates

Plat ungdomskomedie

Det er sjældent, man bliver overrasket af en film med Zac Efron i hovedrollen – desværre heller ikke denne gang.

Karakter
Komedie
Mike and Dave Need Wedding Dates

I en slags blanding mellem Wedding Crashers og Parterapi i Paradis følger vi de to svirende brødre Mike (Devine) og Dave (Efron). De lever fra hånden til munden ved at sælge sprut til barer i New York, og ved enhver familiesammenkomst lykkes det dem at f*cke festen op. Da deres lillesøster skal giftes, stiller forældrene kun ét krav: Mike og Dave må komme med nogle ordentlige dates!

Derfor sætter de to båtnakker en annonce på Craigslist, hvor de inviterer to fornuftige kvinder på gratis rejse og ophold på Hawaii. Selvfølgelig får de tusindvis af svar, men det ender med, at de lige så håbløse festaber Alice (Kendrick) og Tatiana (Plaza) får narret sig med. Nu kan du nok selv gætte resten af handlingen …

Vi følger med det håbløse broderpar og deres dates til det eksotiske Hawaii, og her kommer de to pigers virkelige personligheder frem. Først charmerer de familien, men så f*ckes også denne sammenkomst i den grad op. Lejlighedsvis lidt sjovt og frækt, men i det lange løb bliver det anstrengende med de mange tisse-, bæ- og pruttejokes.

En mere endimensionel og plasticagtig skuespiller end Zac Efron skal man lede længe efter, men faktisk er hans modspiller Adam Devine endnu mere enerverende i denne film. Eklatant overspil og total mangel på finesse præger hans præstation. Den eneste, der slipper heldigt fra det, er den altid dygtige Anna Kendrick. Når det er sagt, så er det dog manuskriptet, der er det største problem.

Mike og Dave trenger damer_9 MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES
<
>
Mike and Dave Need Wedding Dates

Helt sikkert acceptabel underholdning for de allermest enfoldige af os, men hvis du stiller krav om bare en antydning af intelligent humor og uforudsigeligt plot, så gå i en stor bue udenom. Det kan godt være, at Mike og Dave har brug for wedding dates, men vi har ikke brug for denne film! To stjerner.

Billedkvaliteten er exceptionelt lækker på denne 4K-udgivelse med strålende kontrast, farver og dybde i billedet. Lydsporet (dts-MA 7.1) er præcist og detaljeret. Det omfattende bonusmateriale giver os bl.a. kommentarspor, udeladte scener, bloopers, stills, en trailer og et par minidokumentarer.

Fakta

 • 4K UHD Blu-ray
 • Release: 19. januar 2017
 • Instruktion: Jake Szymanski
 • Med: Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Alice Wetterlund, Stephanie Faracy
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2016
 • Tid: 1:38 timer

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.