Search
Generic filters

anmeldelse : Godzilla: King of the Monsters

Udmattende ­gigantomani

Monsterøglen er tilbage, desværre med et større budget og flere monstre end nogensinde.

Karakter
Action
Godzilla: King of the Monsters

Fem år efter at San Francisco blev ødelagt af Godzillas hærgen, er det iltre, radioaktivitetsspisende kæmpefirben nu tilbage – denne gang ledsaget af en hær af ligesindede.

Den første film var – af en katastrofefilm at være – nedtonet og “seriøs”, men denne gang er al forsigtighed kastet over bord, og vi sidder tilbage med over to timers anmassende, udmattende og usandsynligt repetitive monsterangreb i en endeløs CGI-wank fest.

Skuespillerne er reduceret til statister af pap, der bare er i vejen for endnu mere monsterødelæggelse. Deres handlinger og motiver er så hjernedøde, og plottet så fuldt af huller, at det kan være fuldstændig lige meget. Vi tror ikke et sekund på Vera Farmigas søgte red-verden-handlinger. Millie Bobby Brown (Stranger Things) og Kyle Chandler (Bloodline) er filmens små lyspunkter, men vi græmmes over, at de rent faktisk har takket ja til så dårlige roller. Money talks!

Godzilla: King of the Monsters er som at overvære et meningsløst computerspil, hvor monstre går amok: Imponerende computereffekter de første fem minutter, men i længden ikke særlig tilfredsstillende. To stjerner.

Teknisk set er denne 4K Blu-ray til gengæld en referenceudgivelse med et heftigt Dolby Atmos surround-spor, hvor man bør tjekke sin husforsikring, før man skruer volumen op på maks. Fundamentet kan slå revner! Trods overvejende mørke scener er detaljer og skarphed fremragende. 4K-udgivelsen byder også på næsten to timers bonusmateriale inklusive kommentarspor.

<
>
(Foto: Fox/Paramount)

Fakta

 • 4K UHD BD
 • Release: 14/10 2019
 • Instruktion: Michael Dougherty
 • Med: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe, Bradley Whitford, Charles Dance, Aisha Hinds, David Strathairn, Ziyi Zhang, Sally Hawkins
 • Genre: Action
 • Land: USA
 • År: 2019
 • Tid: 2:12 timer

 

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.