Search
Generic filters

: G.I. JOE: RETALIATION

Blu-ray anmeldelse

Bieber-instruktøren Jon Chu fik overraskende jobbet med at instruere efterfølgeren til G.I. Joe (2009). Om det skyldes “Bieber-feber” eller for stort arbejdspres, vides ikke, men det færdige resultat holder i hvert fald ikke standarden.

Karakter
Action
G.I. JOE: RETALIATION

G.I. Joe: Retaliation er efterfølgeren til den store lancering af franchise-konceptet G.I. Joe som film for fire år siden. Denne gang må holdet af supersoldater ikke alene kæmpe mod deres nemesis Cobra, men overraskende nok også mod deres eget politiske bagland, tilsyneladende hele vejen op til den amerikanske præsident.

Man behøver ikke at have meget forstand på film for at se, at det hele er ren business. Den første film omsatte for en milliard kroner, så det er forståeligt, at der kommer flere. G.I. Joe: Retaliation er ikke en specielt dårlig film, men man burde kunne forvente andet og mere end endeløse sekvenser af action og eksplosioner. Historien er klar nok, men det hele bliver for tamt og overfladisk uden morsomme karakterer, detaljer eller replikker, der kunne give det et ekstra løft. Filmen mangler simpelthen sin egen stemme – måske en instruktør med mere erfaring? Alt i alt ren popcorn, men ikke nypoppede. Tre stjerner.

Hvis man har smag for ​​meningsløs underholdning, kan udgivelsen på Blu-ray stærkt anbefales! Der er masser af interessant ekstramateriale om produktionen, og det audiovisuelle imponerer stort. Et fantastisk billede med udsøgte detaljer og et lydspor i Dolby TrueHD 7.1, som garanteret vil få din nabo til at klage!

http://www.youtube.com/watch?v=bSX2oxLdcWA

Fakta

 • Release: 7. august 2013
 • Instruktør: Jon Chu
 • Medvirkende: Channing Tatum, Bruce Willis, Dwayne Johnson, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, Ray Park
 • Genre: Action
 • Land: USA
 • År: 2013
 • Tid: 1:50 t

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.