Search
Generic filters

: Clear History

Blu-ray anmeldelse

HBO har stor succes på tv-serie fronten. Nu forsøger de sig også med egenproducerede film, men vi må håbe, at de formår at hoste op med bedre kvalitet, end Clear History har at byde på.

Karakter
Komedie
Clear History

I elbilens spæde barndom er Nathan Flomm (David) markedschef og aktionær i et af ​​de nystartede selskaber. På grund af valget af navn til bilen havner han i en infantil konflikt med majoritetsejeren (Hamm) og mister både job og aktiepost. Bilen bliver en kæmpe succes, og Nathan går glip af et formidabelt afkast på hen ved en milliard dollars! Efter nederlaget går han under jorden i New Hampshire – indtil fortiden indhenter ham.

Filmens største problem er det dræbende kedelige manuskript af bl.a. hovedrolleindehaveren Larry David, som kun glimtvis får os til at trække på smilebåndet. Det er mere fordummende end morsomt og evner ikke engang at være morsomt på en dum måde. Larry David var ellers med på manuskriptsiden af tv-klassikeren Seinfeld og har de senere år gjort sig bemærket som frontfigur i tv-serien Curb Your Enthusiasm. Men denne gang virker det, som om talentet er gået til spilde.

I og med at det er en tv-film, modtog vi et anmeldereksemplar på dvd (!) med en billedkvalitet, der står til tæsk, og et kun brugbart lydspor (uden undertekster). Vi må håbe, at kvaliteten er bedre, når filmen slippes løs på tv.

http://www.youtube.com/watch?v=vs8lY7jWdtk

Fakta

 • Release: 10. august 2013
 • Instruktør: Greg Mottola
 • Medvirkende: Larry David, Jon Hamm, Danny McBride, Michael Keaton, Kate Hudson, Eva Mendes, Bill Hader, Liev Schreiber
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2013
 • Tid: 1:40 t

IMDB Rating

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den legendariske, iskolde søster Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme for en usædvanlig vellykket TV-serie.
  Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.
  I et ellers gennemsnitligt drama om at rejse sig efter en familietragedie og derpå følgende alkoholisme leverer Ben Affleck den ægte vare.
  September byder på kortere dage og mørkere nætter. Perfekt til lange, lade aftener foran TV’et.
  Hilary Swank leder en international besætning med kurs mod Mars, men både ekspeditionen og familien derhjemme oplever grus i maskineriet.
  Christopher Nolans nye film er en herlig, til tider absurd blanding af James Bond, sci-fi og dommedagsprofeti.
  I et konservativt TV-miljø gennemsyret af mandschauvinisme og sexchikane slår kvinderne igen.
  Amerikanerne prøver at genskabe magien fra Braveheart, men ender med en maveplasker.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.