Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Chappie

Blu-ray anmeldelse

Med to solide film på samvittigheden var der store forventninger til Neill Blomkamps seneste produktion. Desværre indfrier han ikke, og vi må håbe, at det bare var et lille fejltrin, før han fortsætter med vigtigere opgaver.

Publiceret 21/08/2015 - 09:47
Chappie
Lorentz Celo

Chappie foregår i Johannesburg i en nær fremtid, hvor kriminaliteten er ekstremt høj, og loven primært håndhæves af robotter. Deon Wilson (Patel) arbejder for det firma, der producerer dem, og vil gerne indføre et program for kunstig intelligens, men bliver holdt tilbage af sin chef, Michelle (Weaver), og en rivaliserende kollega, Vincent (Jackman).

Da Deon bliver kidnappet sammen med en af robotterne, Chappie (Copley), får han realiseret sin drøm, men kampen mod skurkene og Vincent bliver hård.

Neill Blomkamp debuterede med den imponerende District 9 i 2009, som blev nomineret til hele fire Oscars. Denne bedrift blev fulgt op i 2013 med storfilmen Elysium, og Blomkamp etablerede sig for alvor i Hollywood. Chappie er desværre et stort tilbageslag, selv om publikum og kritikere har været meget uenige.

1251623 - Chappie

Filmen er en salig blanding af RoboCop og Wall-E – med elendigt resultat. Ud over nogle få seværdige actionscener er det en håbløs produktion, hvor det meste fejler. Manuskriptet er rodet med grusomt ringe dialoger, fremdriften mangler fuldstændig, og personerne er karikerede og lidet troværdige. Desuden fungerer den både dårligt som satire og som actionfilm, og hovedpersonen selv, Chappie, er en vanvittigt irriterende figur, som det er svært at få sympati med. To stjerner.

1251623 - Chappie 1251623 - Chappie 1251623 - Chappie 1251623 - Chappie
<
>

Hvis man kan lide filmen, så er Blu-ray-udgivelsen dog mere end godkendt. Masser af ekstramateriale, fornem billedkvalitet og et slagkraftigt lydspor i dts-MA 7.1.

Karakter
Chappie

Fakta:

  • Release: 3. august 2015
  • Instruktion: Neill Blomkamp
  • Med: Sharlto Copley, Dev Patel, Sigourney Weaver, Hugh Jackman, Jose Pablo Cantillo, Yo-Landi Visser, Ninja
  • Genre: Action
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Tid: 02:00 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top