TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

A Very Harold & Kumar Christmas 3D

Blu-ray-anmeldelse

Julefilm er en egen genre, som hører højtiden til; dog tvivler vi på, at mor og far vil hive A Very Harold & Kumar Christmas 3D frem til julesammenkomsten omkring godtebordet efter Anders And og hans venner …

forfatter
Publiceret 03/12/2012 - 00:00
Karakter
FamilieKomedie
A Very Harold & Kumar Christmas 3D

For tredje gang kører Harold og Kumar stort set samme tematik som tidligere med den samme infantile humor som i de to første film, og for fans af den type humor vil denne omgang nok også føles tilfredsstillende. I årets julefilm må Harold, som nu er blevet en seriøs og succesfuld forretningsmand, have assistance af Kumar for at finde det perfekte juletræ til sin svigerfamilie – og selvfølgelig går det ad helvede til!

Det hele minder om en halvanden time lang rus-revy, og som vi alle ved, kan enkelte scener i en rus-revy være rigtig morsomme, men helheden stinker; sådan er det også med vores venner Harold & Kumar i 3D. Lejlighedsvis rykker det kraftigt i lattermusklerne, men alt for sjældent; stort set går det på plat tis og lort-humor uden pointe og med en handling, som er bygget op om, at mest muligt skal poppe ud af skærmen. Nej, skal du hygge dig med en anderledes, småfræk og morsom julefilm, så køb hellere Bad Santa!

Filmens store styrke er den heftige og omfattende brug af 3D-effekter, som i tide og utide popper ud af skærmen, og sådan set fungerer den godt som en demofilm for 3D. Den gode billedkvalitet akkompagneres af et heftigt og præcist lydspor. På bonusfronten får vi serveret en forlænget udgave, nogle udeladte scener, fokus på animationsdelen og vignetterne samt en digital kopi.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

Fakta
 • Release: 7. november 2012
 • Instruktion: Todd Strauss-Schulson
 • Medvirkende: Patton Oswalt, Isabella Gielniak, Kal Penn, Austin Bickel, John Cho, Paula Garcés
 • Genre: Familie/komedie
 • Land: USA
 • År: 2011
 • Tid: 1:30 timer
IMDB Rating
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Schweizisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret af fans, der får del i overskuddet, hvis filmen bliver en succes.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend