: A Very Harold & Kumar Christmas 3D

Blu-ray-anmeldelse

Julefilm er en egen genre, som hører højtiden til; dog tvivler vi på, at mor og far vil hive A Very Harold & Kumar Christmas 3D frem til julesammenkomsten omkring godtebordet efter Anders And og hans venner …

Karakter
FamilieKomedie
A Very Harold & Kumar Christmas 3D

For tredje gang kører Harold og Kumar stort set samme tematik som tidligere med den samme infantile humor som i de to første film, og for fans af den type humor vil denne omgang nok også føles tilfredsstillende. I årets julefilm må Harold, som nu er blevet en seriøs og succesfuld forretningsmand, have assistance af Kumar for at finde det perfekte juletræ til sin svigerfamilie – og selvfølgelig går det ad helvede til!

Det hele minder om en halvanden time lang rus-revy, og som vi alle ved, kan enkelte scener i en rus-revy være rigtig morsomme, men helheden stinker; sådan er det også med vores venner Harold & Kumar i 3D. Lejlighedsvis rykker det kraftigt i lattermusklerne, men alt for sjældent; stort set går det på plat tis og lort-humor uden pointe og med en handling, som er bygget op om, at mest muligt skal poppe ud af skærmen. Nej, skal du hygge dig med en anderledes, småfræk og morsom julefilm, så køb hellere Bad Santa!

Filmens store styrke er den heftige og omfattende brug af 3D-effekter, som i tide og utide popper ud af skærmen, og sådan set fungerer den godt som en demofilm for 3D. Den gode billedkvalitet akkompagneres af et heftigt og præcist lydspor. På bonusfronten får vi serveret en forlænget udgave, nogle udeladte scener, fokus på animationsdelen og vignetterne samt en digital kopi.

Fakta

 • Release: 7. november 2012
 • Instruktion: Todd Strauss-Schulson
 • Medvirkende: Patton Oswalt, Isabella Gielniak, Kal Penn, Austin Bickel, John Cho, Paula Garcés
 • Genre: Familie/komedie
 • Land: USA
 • År: 2011
 • Tid: 1:30 timer

IMDB Rating

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den ellers superbe Trump-imitators nye Netflix-show er en ordentlig maveplasker.
  Apple og Tom Hanks byder på en flad spændingskurve i tandløst 2. verdenskrigs-drama.
  Disney genskaber det amerikanske rumeventyrs barnestadie.
  Kate Mara begår barnerov i rodet og usammenhængende HBO-serie.
  Med Diana på banen får vi for alvor et dystert indblik i den følelsesmæssigt afstumpede britiske kongefamilie.
  Netflix har produceret en visuelt flot film med smukke skuespillere, men særlig skræmmende er dette remake af thriller-klassikeren ikke.
  Herligt charmerende samtidsdrama med genkendelige konflikter og udfordringer.
  The Boss tager fansene med bag kulisserne til indspilningen af sit nye album.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.