Peugeot e-208

Annonce
Annonce
forfatter

Peugeot e-208 er perfekt til dig, der kører meget bykørsel og har brug for lidt mere benplads end i typiske minibiler. Også på bagsædet, selv om det kun har plads til to og ikke tre voksne.

Standardversionen har godt med udstyr, bl.a. automatisk nødbremse med radar og kamera, intelligent bremseassistent og skiltegenkendelse. Du får også besked på at tage en kaffepause, hvis du bliver for inaktiv bag rattet.

Lydanlægget er fra Arkamys med seks højttalere og en 7 tommers kapacitiv touch-skærm. Apple CarPlay og Android Auto er standard. Der tilbydes ikke anlæg med bedre lyd, så spørgsmålet er, om lydfanatikere ikke skal sætte Peugeot e-208 et godt stykke nede på ønskelisten.

Udstyrsversionen Allure, som er et skridt op, giver desuden et 10 tommers tredimensionelt, hologramagtigt instrumentbræt plus lidt mere.

Med GT Line får du en større touch-skærm på 10 tommer, navigation med Peugeot Connected Services samt TomTom-kort med gratis opdateringer i hele bilens levetid. Plus 180 graders bakkamera, adaptiv fartpilot og aktiv vejbaneassistent (selvkørselsniveau 2).

Annonce

Endelig er der GT til 275.000 kroner, der mest handler om udseende og komfort, men som også har aktiv blindvinkeladvarsel.

Men altså samme lyd som i basisversionen Active. Rækkevidden for alle versionerne er 340 km (WLTP), og bilen kan oplades med op til 11 kW normal og 100 kW hurtigopladning (CCS).