Mini Cooper SE

Annonce
Annonce
forfatter

Test: Mini Cooper SE – Gokart-følelse og god lyd

Få minibiler er lige så smarte som Mini Cooper, og den engelske tredørs elbil SE oser af coolness. Mange af komponenterne er de samme som i BMW i3, og ligesom i i3 kan du vælge et hi-fi-anlæg med 12 højttalere fra Harman Kardon som tillæg. Med en separat subwoofer under hvert af forsæderne og en samlet forstærkereffekt på 360 watt.

Hvor man på BMW i3 kan vælge anlægget som separat tillæg, skal man dog på Mini Cooper SE vælge udstyrspakken Experience, der koster 19.400 kroner mere end standardpakken Essential.

Ud over parkeringssensorer og bakkamera, Connected Media med 6,5 tommers touch-skærm samt online navigation, der alt sammen er standard i Essential-pakken, giver Experience adaptive LED-lys, parkeringsassistent, head-up display, navigation med MINI Connected (trafikinfo og ladestationer) og en 8,8 tommers skærm. Plus mulighed for oplyst panel i kabinen og det nævnte Harman Kardon-anlæg.

Hvis du smider endnu flere penge for Maximize-pakken, får du bl.a. panorama-glastag og opgraderet interiør, men ikke mere på teknologifronten.

Annonce