Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Kia e-Niro

Kia e-Niro er en hybrid, der ligner Hyundai Kona, bare med mere plads indvendig. Her får du et anlæg fra JBL med otte højttalere, inklusive centerhøjttaler og en 8 tommers subwoofer i bagagerummet. Og desuden en ekstern forstærker med en opgivet samlet effekt på 320 watt.

Kia e-Niro starter på 280.000 kroner, men du gør klogt i mindst at krydse den 30.000 kroner dyrere Exclusive-udgave af. Inkluderet i Exclusive-pakken er LED-lys både indvendig og udvendig, app-styring, blindvinkeladvarsel og en 10,25 tommers multimedieskærm med navigation fra TomTom med live trafikopdateringer.

Skal du have det bedste lydanlæg, nemlig fra JBL, kræver det, at du for det første opgraderer til Advance-udstyrspakken for 75.000 kroner. Derefter må du punge ud med yderligere 7.000 kroner for selve anlægget.

Her taler vi med andre ord om et pristillæg på 82.000 kroner i forhold til standardudgaven. Men så får du også det heftigste udstyr, såsom opgraderet motor fra 136 til 204 hk, 10,25 tommers skærm, parkeringssensorer foran og bagtil, trådløs mobilopladning, automatisk fjernlys, sædevarme bagi og andre lækkerier.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top