Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 09Deltag

Vi kårer

Apple iPad Air 5 (2022)

Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Apple iPad Air 5 (2022)

Rent optisk er der ikke sket noget siden 2020, hvor forgængerversionen af iPad Air så dagens lys. Den opdaterede iPad Air har samme ‘gamle’ design med skarpe linjer og kanter kombineret med afrundede hjørner, der får tablet’en til at ligne en forvokset udgave af iPhone 4 og iPhone 5 – to klassiske mobiler, der i sin tid stod for noget af det mest ikoniske Apple-design nogensinde. 

Det er først og fremmest, når det gælder hastighed og muskler, at den nyeste iPad Air imponerer. Dels fordi den nu (endelig!) har 5G, og dels fordi den ligesom iPad Pro har Apples egen M1-processor siddende under skærmen. Vi skal da lige love for, at også iPad Air er kommet på speed med M1. Hvis vi tager udgangspunkt i benchmark-værktøjet Geekbench 5, så er 2022-udgaven af iPad Air mere end 40 procent hurtigere end forgængeren, og når det gælder den grafiske ydelse, er forskellen endnu større. Det betyder naturligvis også, at iPad Air er bedre end nogensinde til både billedbehandling og videoredigering. Der er simpelthen ingen ventetid overhovedet, når vi leger med filtre eller justerer farver, og både rendering og eksport af videofiler går lynhurtigt. 

Og så er der selvfølgelig kameraet. Den nye iPad Air har nemlig et helt nyt frontkamera magen til det på den langt dyrere iPad Pro med et ultravidvinkel-objektiv på 122 grader, som understøtter den I Fokus-funktion, som Apple lancerede sidste forår. 

Kort og godt er 2022-versionen af iPad Air den bedste af slagsen til dato. Den er meget tæt på at være lige så god som den noget dyrere iPad Pro, og hvis man allerede er Apple-bruger og vant til at begå sig i firmaets økosystem af apps og tjenester, er iPad Air faktisk det mest oplagte valg, hvis man er på udkig efter en tablet lige nu.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top