Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

Sony WF-1000XM5

Sony WF-1000XM5 viderefører arven fra den populære M4-model og leverer endnu bedre støjreduktion og lydkvalitet.

Skrevet af / 30/10/2023 - 10:00
Sony WF-1000XM5

Med WF-1000XM5 har Sony taget støjreduktionen til et nyt niveau. Nærmere bestemt 20 procent bedre end forgængeren, hvis man skal tro Sonys ingeniører. Med to chips og tre mikrofoner pr. høreprop leverer efterfølgeren en imponerende oplevelse af stilhed og ro.  

Designmæssigt er WF-1000XM5 blevet endnu mere kompakt og let. Hørepropperne er 25 procent mindre og 20 procent lettere end M4, hvilket giver en behagelig pasform og god langtidskomfort. Med en standard IPX4-certificering er de ret modstandsdygtige over for vandsprøjt og sved, og de burde kunne holde til en aktiv livsstil.  

Når det gælder lydkvalitet, har Sony introduceret en ny driver kaldet Dynamic Driver X. Membranen er stiv i midten for bedre lyse frekvenser, men er blød langs kanten for bedre bas. Dette er for at udvide en smule i begge ender af frekvensområdet. 

Lyden af Sony WF-1000XM5

Sony får kvaliteterne i musikken frem på en virkelig god måde. Klaver har en flot klang med fyldige toner og tydelig definerede mellemtoner. Rap fungerer også rigtig godt, med klare stemmer og heftige rytmer.  

Støjreduktionen er klassens bedste – og den bedste, vi hidtil har hørt fra et par hørepropper. Og selv om vi vel aldrig har oplevet hørepropper, som fungerer fantastisk til samtaler, så fanger mikrofonerne brugerens stemme på en bedre måde her end med andre. Især i støjende omgivelser. 

Konklusion

Sony WF-1000XM5 er de bedste hørepropper i klassen, især hvis du vil have god støjreduktion og samtalekvalitet. Men også lydkvaliteten er i topklasse, specielt med et lille smut omkring app’en for at indstille EQ. Et rigtigt pletskud. 

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top