Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

Samsung The Sero

Skrevet af / 22/10/2020 - 11:50
Samsung The Sero

Meget moderne videoindhold skabes spontant med mobilen på højkant, og det giver problemer, når de samme videoer skal gengives på en traditionel TV-skærm. Samsung har imidlertid fundet en smart løsning på problemet. The Sero har en indbygget elmotor, så man kan skifte mellem stående og liggende format med et knaptryk.

Dermed kan man let se praktisk talt alt mobilindhold på den 43 tommer store skærm. Hvad enten det er fra Facebook, Instagram, Snapchat eller TikTok, kan det nu vises i stort format – perfekt, når man vil dele med andre.

Flot lyd- og billedkvalitet

Udførelsen er ret lækker: Skærmen har en slank marineblå ramme, og staffelifoden med indbyggede højttalere er klædt i matchende stofbetræk.

Ud over et 43 tommers billedpanel med QLED-teknologi har The Sero et markant opgraderet lydsystem – mere specifikt et 4.1-kanals højttalersystem med indbygget subwoofer og 60 watt forstærkerkraft. Og det kan man umiddelbart høre: Her får man væsentlig mere åben, kraftfuld og fyldig lyd end gennemsnittet.

Den fyldige lyd kommer også til gavn, når man skal vise forskellige typer mobilindhold på skærmen – eller bruge den som musikkilde. Desuden kan det vise “diskolys”, der bevæger sig i takt med musikken. Sjovt for både gamle og unge!

Konklusion

Et roterende TV er ikke bare et sjovt party-trick: Muligheden for at vise billeder på højkant er en velkommen funktion for alle, der er aktive på sociale medier, bruger videochat eller bare vil vise portrætbilleder og amatørvideoer i stort format.

Der findes både større og mere prisgunstige alternativer med mindst lige så god eller bedre billedkvalitet til prisen. Men ingen af disse kan drejes! The Sero er kort og godt et virkelig fedt allround-TV, som vi tror, vi vil se flere varianter af i fremtiden.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top