Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi kårer

Roborock S7 MaxV Ultra

Den rådyre Roborock S7 MaxV Ultra er den hidtil smarteste robotstøvsuger.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Roborock S7 MaxV Ultra

Den rådyre Roborock S7 MaxV Ultra er den hidtil smarteste robotstøvsuger. 

MaxV-versionerne i Roborocks S7-serie fås i tre versioner. Vores testeksemplar var en MaxV Ultra, der ligesom MaxV og MaxV Plus har LiDAR-kortlægning af rummene – og en endnu vigtigere ting: Kamera. Som ser og genkender forhindringer, f.eks. ledninger. 

Ultra-versionen leveres med Roborocks største docking-station. Som fylder støvsugerens 200 ml vandbeholder, når den er er ved at være tom, og tømmer støvbeholderen. Og den gør en smart ting mere: Den vasker også moppen på undersiden af støvsugeren. 

I Roborock-app’en kan man aktivere stemmestyring og bede støvsugeren om f.eks. at støvsuge under spisebordet. For når den har taget et par runder i huset, har den 3D-scannet rummene og ved, hvor de ligger i forhold til hinanden. Den ved også, hvilke møbler der står hvor, for den kan genkende møbler og se forskel på en sofa og et bord. 

Ligesom S7 gør S7 MaxV et rigtig godt stykke arbejde med rengøringen. Men hvor S7-modellen indimellem misser nogle af de krummer, der kan være svære at få op fra gulvet, fejer MaxV-modellen hen over parketgulvet uden at efterlade selv den mindste smule. Samtidig kører den ikke over strømper eller hjemmesko, der måtte være efterladt på gulvet. 

Roborock S7 MaxV Ultra har endelig fået øjne, der ser, og en smartere hjerne. Den er bedre til alt end S7-modellen, men også dobbelt så dyr. Det skyldes bl.a. den store, men ret praktiske docking-station med tømning, som både er nyttig og bekvem. 

Det kan tage lidt tid for den at lære alle rummene og indretningen at kende. Og for én selv at lære at bruge app’en, som trænger til en opdatering med bedre brugervenlighed og mindre ‘lagging’. Men faktum er alligevel, at S7 MaxV Ultra er den kraftigste, smarteste og i vores optik allerbedste robotstøvsuger lige nu. 

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top