Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

Sony WH-XB910N

Ingen af de billige hovedtelefoner i det forløbne år havde hele pakken som disse fra Sony.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Sony WH-XB910N

XB910N er et par trådløse hovedtelefoner, skabt til folk, som elsker bas. Bassen har nemlig fået en ekstra tand her, og den er fyldigere end normalt. Derfor tilføjelsen XB i navnet, for eXtra Bass. 

Støjreduktion og lydgennemslip

Sonys billigere hovedtelefoner koster ca. det halve af topmodellen WH1000XM5 og har både aktiv støjreduktion og lydgennemslip, hvilket er det modsatte af støjreduktion. Med andre ord noget, der er praktisk, hvis du vil høre, hvad nogen siger til dig. Eller hvis du er ude i trafikken og gerne vil høre, hvad der sker omkring dig. 

Multipunkt

XB910N har Bluetooth version 5.2 og understøtter såkaldt multipunktstilslutning. Det betyder, at de kan kobles til f.eks. mobilen og PC’en samtidig, så du kan bruge din PC til musik- og videokonferencer og din telefon til mobilsamtaler, uden at du skal afbryde forbindelsen undervejs. 

Har du en Android-telefon, parres den nemt til XB910N, hvis bare hovedtelefonene er i umiddelbar nærhed. Apple-brugere må oprette forbindelse på sædvanlig vis. 

Lyden af Sony WH-XB910N

Lige ud af æsken er lyden fra WH-XB910N lidt rigeligt bastung noget fattig på mellemtone, men det er ikke noget problem – med en smule justering af EQ i app’en bliver det kanongodt. 

Bassen masserer øregangene og giver nyt liv til rytmerne, samtidig er der kvaliteter opad, som også kommer akustiske instrumenter til gode. Hitlistepop har sjældent lydt så godt som her, og et og andet klassisk orkesterstykke fungerer også. 

Støjreduktionen er god, og det samme er talekvaliteten. Selv om sidstnævnte mangler lidt i diskanten.  

Ser man samlet på, hvad Sony-hovedtelefonerne leverer, både hvad angår lydkvalitet, komfort, funktioner og stabilitet, er der ingen, som truer dem i denne priskategori.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top