Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 08Deltag

Vi kårer

Jabra Elite 7 Active

Med dette prisskilt har Jabra en del at bevise. Og Elite 7 Active skuffer ikke.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Jabra Elite 7 Active

I æsken finder jeg to ekstra øredutter, men ingen med vinger, hvilket kan virke lidt overraskende, da Elite 7 Active sælges som træningshørepropper. Men der er faktisk en forklaring på dette. Dutterne har et særligt overfladelag, som Jabra kalder ShakeGrip-teknologi. Det er en flydende silikonegummi, som skal hjælpe propperne med at blive i ørerne uden behov for vinger. Jeg synes, at propperne er bløde, fleksible og behagelige. De sidder rigtig godt i mine ører, selv under svedig træning. 

Du styrer hørepropperne ved at trykke på knapperne på ydersiden (ikke rigtig touch). De er følsomme, så du behøver ikke at trykke hårdt. Responsen er fin, og du kan vælge i app’en, hvilket knaptryk der skal gøre hvad. Der er også stemmefeedback, der fortæller dig, om du vælger ANC (støjreduktion) eller Hearthrough (lydgennemslip). 

Mange lydindstillinger

Takket være seks forskellige lydindstillinger, som du også kan justere manuelt, er der gode chancer for, at du kan justere dig frem til et lydbillede, der passer til dig. 

App’en har også en Soundscape-indstilling, som du kan bruge, hvis du bare ønsker at lukke verden ude for en stund uden at fokusere på musikken, teksten og rytmen. I begyndelsen undrede jeg mig måske lidt over, hvad det skulle være godt for. Men jeg kan afsløre, at under en yogatime er lyden af et vandfald i ørerne fantastisk. 

Totalt set bedst

Jabra Elite 7 Active er en rigtig god høreprop til træningen, det er der ingen tvivl om. På trods af de manglende vinger sidder den sikkert og stabilt i ørerne uden at gøre ondt.  

Lydoplevelsen er god, men der findes mere vellydende modeller derude. Vi kunne godt have tænkt os slidt mere fyldighed og tyngde, men pasformen sammen med brugervenligheden og en spilleglæde, der får det til at krible i benene, gør den sammenlagt til klassens bedste hørepropper i året, som gik.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top