Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 08Deltag

Vi kårer

HyperX Cloud Orbit S

Skrevet af / 29/10/2020 - 12:00
HyperX Cloud Orbit S

HyperX Cloud Orbit S er firmaets hidtil dyreste gaming-headset. Det er også anderledes på et andet punkt: Al indmaden er nemlig leveret af high-end-producenten Audeze. Cloud Orbit S er i virkeligheden Audeze Mobius i forklædning – men til en behageligere pris.

I stedet for dynamiske drivere, som er almindelige højttaler-enheder i miniudgave, bruges såkaldt planmagnetiske drivere, hvor svingspolen er indstøbt som tråde i hele membranfladen, der er udspændt foran en magnet. Det giver en gengivelse, der ligger tæt på elektrostathøjttalere.

En anden feature er surround-teknologien Waves NX, som ikke blot giver virtuel 7.1 surround-lyd, men også placerer lyden i et fast punkt foran lytteren. Sådan at stereobilledet bliver stående, selv om man drejer hovedet!

Med det udgangspunkt er det ikke mærkeligt, at lyden mere end blot minder om den, som vi kender fra Audeze Mobius. Samme præcision, når det gælder de bittesmå detaljer. Samme åbenhed og lethed. Samme magt, når de 10 cm store ovale membraner spiller bas. Og samme undren over, at man er vidne til et sansebedrag, når lyden står foran én ved skærmen, som om den blev afspillet over højttalere.

Konklusion

Med kombinationen af Audezes planmagnetiske drivere, Waves’ NX surround-teknologi og HyperX’ priser er Cloud Orbit S en vinder, som er umulig at slå af pinden. Selv om vi har testet mange hovedsæt med god lyd – og nogle endda rigtig god – er der ingen, der når op på dette niveau. Og det kunstige stereoperspektiv fra Waves NX giver rigtig meget mening til spil, da det betyder, at lydbilledet altid passer med det, man ser på skærmen. (JAH)

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top