Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

JBL Boombox 3 wifi

JBL Boombox 3 Wi-Fi koster lidt, men har både Wi-Fi 6 og Dolby Atmos.

Skrevet af / 30/10/2023 - 10:57
JBL Boombox 3 wifi

Boombox 3 Wi-Fi hører til den nye generation af bærbare højttalere fra JBL. Ligesom den meget mindre Charge 5 Wi-Fi kombinerer den Bluetooth med Wi-Fi 6. Det betyder igen, at højttaleren understøtter AirPlay 2, Chromecast og har understøttelse af Alexa multirum. Den afspiller også 24bit/96kHz-lydfiler i høj opløsning via dit hjemmenetværk.

Dolby Atmos

Men den kan også noget, som ingen anden højttaler i denne test kan. JBL-højttaleren understøtter Dolby Atmos, som kan aktiveres i JBL One-appen, som også kan styre højttaleren, og hvor du også kan foretage enkle lydindstillinger, såsom justering af bas, mellemtone og diskant.

Partyfaktor

I Wi-Fi-udgaven har JBL også forbedret lyden med bedre elementer og et lydbillede, der er mere åbent, mere raffineret og rigere på klangfarver og nuancer. Den kombinerer JBL Boombox 3 Wi-Fi med en veritabel lavine af lyd, som nemt fylder vores 100 kvadratmeter store terrasse med fed og engagerende lyd.

Den spiller betydeligt højere end Charge 5 Wi-Fi og kan måle sig med den større Sony SRS-XV800. Men langt mere bærbar. Hvis du skal have lyd med til stranden, båden, parken eller hytten, er det Boombox 3 Wi-Fi, du skal tage med dig. Så kan du forbløffe festdeltagerne med en sugende bas på PNAU og Khalids The Hard Way, som vil få selv de lamme til at smide krykkerne. Hvis du ikke danser til den eller Everything But the Girls Nothing Left To Lose, er det ikke JBL-højttalerens skyld.

Emilie Nicolas smukke Easy er indspillet i Dolby Atmos, og ingen af højttalerne i denne anmeldelse kommer i nærheden af at skabe det samme lydbillede som Boombox 3 Wi-Fi. Vokalerne svæver over højttaleren, mens musikken udfolder sig i et større lydbillede, end man skulle tro muligt fra en så kompakt højttaler.

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top