Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

Hegel H95

Skrevet af / 03/11/2020 - 11:56
Hegel H95

Du vil aldrig få gåsehud af musik afspillet gennem en soundbar. Derimod kan du godt finde popcornene frem, når du spiller filmlyd gennem et godt stereoanlæg. Men så er du afhængig af en god forstærker.

Den nye Hegel H95 lægger sig i en meget fornuftig prisklasse. Det er en seriøs sum penge, hvor man har budgettet til at lægge ordentlige komponenter ind, men samtidig er det ikke mere, end at en, der ved, at han ikke vil blive lykkelig med en soundbar, kan strække sig lidt mere og få drømmen opfyldt.

slipper man for at have en soundbar til film og nogle halvgode trådløse højttalere til musik. Par i stedet H95 med et par gode højttalere, og forbered dig på en oplevelse i top, uanset hvad der er på menuen. Lidt dyrere, men meget bedre!

Konklusion

Hvis dit rum ikke er alt for stort, og du ikke pinedød skal spille så højt, at det generer naboerne, vil Hegel H95 tilfredsstille snart sagt alle krav som centrum i et stereoanlæg. Uanset om du spiller musik fra PC eller mobil. Eller du har en CD-afspiller.

Hvis du derimod har en pladespiller, har du brug for et RIAA-trin imellem, og forstærkeren har ikke indbygget internetradio eller Bluetooth. Alligevel kan du let finde en god måde at få musikken ud på.

Og sikke en lyd! Ved moderat lydniveau (og lidt til) er det et nydeligt og velordnet lydbillede, der kommer frem. Hurtigere og mere distinkt end mange andre, inklusive visse dyrere konkurrenter. Ganske vist med mindre kraft end nogle af disse, men H95 har rigeligt med muskler i de fleste situationer, og det, den gør, gør den så godt, at vi ikke kan finde noget at trække ned for.

Jo, den kunne godt have været endnu kraftigere og haft endnu strammere basgengivelse. Men så havde den heddet H120 og kostet 20.000 kroner. (GN)

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top