Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

: Narcos, 1. sæson

Netflix

Netflix strammer grebet i seriekrigen med et afhængighedsskabende epos om 80’ernes narkokrig. Narcos er beundringsværdigt arbejde fra streaming-giganten, der leverer et seværdigt og historisk interessant kriminaldrama fra virkeligheden.

Skrevet af / 05/11/2015 - 09:47
Narcos, 1. sæson
Lorentz Celo

Serien handler om den legendariske colombianske narkobaron Pablo Escobars liv i 1980’erne. Fra hans eskalerende kokainsmugling og opbygning af et imperium til en paranoid tilværelse og tiltagende kampe med både de lokale og de amerikanske myndigheder. Det hele kulminerer med, at han sidder i sit eget hjemmelavede fængsel, mens nettet snøres omkring ham og de andre involverede.

https://www.youtube.com/watch?v=U7elNhHwgBU

Narcos er en tv-serie, der imponerer fra første stund med kvalitet i alle led. Tidskoloritten er rammende og subtil, mens den visuelle præsentation virker autentisk. Serien skaber en stærk følelse af realisme ved at bruge ægte arkivmateriale fra forskellige nyhedsmedier, hvilket også er med til at bygge spændingen op.

Narcos - sesong 1_6

Serien er absolut bedst, når den fokuserer på Pablo Escobar, hans familie og kredsen omkring ham. Der mangler derimod nogle elementer, når konflikten med amerikanerne skildres, men det bedrer sig forhåbentlig i anden sæson, når jagten intensiveres.

Narcos - sesong 1_4

Skuespillet er godt, og man må beundre Wagner Mouras portræt af den versatile gangster og hans storhedsvanvid. Serien er gennemsyret af godt produktionsarbejde og har desuden en underholdningsværdi, der giver abstinenser i stor stil. Fem stjerner.

NARCOS S01E06

Alle første sæsons ti afsnit kan streames på Netflix nu, og der er ikke meget at udsætte på den tekniske kvalitet. Billedet er rigt på detaljer med fine kontraster, og lydsporet holder ligeledes et højt niveau.

Narcos - sesong 1_2

Karakter
Narcos, 1. sæson

Fakta:

  • Release: 28. august 2015
  • Instruktion: José Padilha m.fl.
  • Med: Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Joanna Christie, Juan Pablo Raba, Raúl Méndez
  • Genre: Drama
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Tid: 07:30 timer

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top