annonce
annonce
annonce

Test af Rega RP1

Rykker i dansefoden

Ah, hvilket smittende engagement. Rega-grammofonen giver dig aldrig et kedeligt øjeblik.

Lyd & Billede mener

  • Fyldig bas
    God dynamisk kontrast

  • Ingenting til prisen

annonce

Den simple Rega pladespiller har vældig fokuseret og tydeligt lydbillede. Med mere dybde end de fleste i testen og overbevisende dybbas. Den mangler måske lidt af varmen fra Project-grammofonen, men har finere detaljegengivelse og mere luft under tonerne. Særlig i diskanten. “Dele alle ord og tanker” er et eksempel på, hvor levende lydbilledet bliver, når vokalharmonierne træder frem i lydbilledet, godt støttet af den fine dynamiske kontrast i percussion.

Ane Bruns “These Days” er endnu et eksempel på, hvor meget skarpere fokuseret Rega-grammofonen er, og hvor meget mere musikglæde der er at hente i et lydbillede, som kombinerer tredimensionalitet og et solidt basfundament. Musikken lever mere, og rytmerne engagerer i lidt hørere grad end med f.eks. Projects pladespiller.

Til 2.300 kroner er Rega-grammofonen et enestående køb. Budgetterer man med en endnu bedre pickup, f.eks. Regas egen Bias 2 pickup, får man exceptionelt meget musikglæde for pengene. Vores testeksemplar var gråt, men den findes også i sort eller hvid.

Fakta

  • Ortofon OM5E MM-pickup
  • Manuel betjening
  • Remdrift 33 1/3 og 45 o/m
Producent:
Rega
Pris:
2.300,-
Importør:
Medlyd
Lydkvalitet
Funktionalitet
Brugervenlighed
Kvalitetsindtryk
annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .