annonce
annonce
annonce

Test af Jensen Buddy Lite

Desember 2016
Jensen Buddy Lite

Stænksikker køkkenradio

God lyd for pengene er det primære argument for Jensens lille bordradio.

Lyd & Billede mener

  • Relativt stort lydbillede med klokkeklar klang på tale og musik.

  • Ingen lydindstillinger, lyssvag skærm.

Desember 2016
Jensen Buddy Lite
annonce

Jensens lille Buddy Lite er en af de mest simple radioer, vi har testet. Her er ingen fancy farveskærm eller Spotify Connect indbygget. Den har det grundlæggende, men mangler lydindgang og hovedtelefonudgang. Batteridrift har den heller ikke, men ellers er den meget lig den dyrere Buddy-model og har FM, DAB+ og Bluetooth.

Tydeligt mærket knapper med tegnforklaring på bagsiden gør den meget nem at bruge. Skærmen har større og tydeligere tegn, men er ikke særlig lysstærk i solskin. En bonus er, at radioen er stænksikker. Perfekt til køkkenet eller badeværelset altså.

Buddy Lite giver rigtig god lyd for pengene. Lydbilledet er stort og klart med god basgengivelse og tydelig mellemtone, både på tale og musik. Så gør det ikke så meget, at den ikke har valgbare lydindstillinger. Bassen er veldefineret og vokaler velfokuseret, hvilket ikke er en selvfølge for alle radioer, selv i denne prisklasse.

Lyden fra den lille radio er faktisk helt i top og på højde med langt dyrere radioer. Mellemtonen kan indimellem lyde lidt metallisk, men det er også det eneste at trække ned for.

Fakta

  • Jensen Buddy Lite
  • Bluetooth-streaming
  • FM/DAB+ radio
  • 20 forhåndsindstillinger
  • Pris: 1.299 kroner
  • Web: jensenscandinavia.com
Producent:
annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .