annonce
annonce
annonce

Test af Beats Studio by Dr. Dre 2.0

Dr. Dre

De hovedtelefoner, der startede det hele, er nu kommet i en ny version. Med flere forbedringer.

Lyd & Billede mener

  • God bærekomfort, støjreduktion og balanceret lyd. Alt sammen pakket ind i et stilfuldt design.

  • Det suser fra støjreduktionen, og de holder op med at virke, når dens batteri er tømt.

annonce

De efterhånden ikoniske hørebøffer fra Beats er kendt for deres meget kopierede design og deres ubalancerede lyd. På de nye Beats Studio – version 2.0 – er designet klogelig bevaret, men finpudset lidt, og lyden forbedret.

Disse hovedtelefoner har aktiv støjreduktion, der drives af indbyggede genopladelige batterier. Som du oplader med et medfølgende USB-kabel. Når batteriet er tomt efter ca. 20 timer, forsvinder lyden også, fordi de ikke har nogen passiv tilstand.

En lille knap på den venstre ørekop tænder støjreduktionen, der er kendetegnet ved, at små hvide lysdioder tændes, og det suser svagt i ørekopperne. Det er så støjreduktionen, der arbejder.

Der er mikrofon/kontrol på ledningen til at styre musik og opkald med.

Lyden er meget bedre end på forgængeren. Der er stadig masser af bas, men den er ikke så påtrængende. Samtidig er lyden mere åben, klar og veldefineret i alle dele af frekvensområdet – og rig på detaljer. Vokaler er tydeligt fokuseret, og diskanten er bedre opløst end på de billigere hovedtelefoner. Her kan man både høre nuancer bedre og nyde godt af et stabilt stereoperspektiv med glimrende dynamisk kontrast.

Fakta

  • Støjreduktion
  • 260 g
  • Pris: 2.290 kroner
Producent:
Pris:
2.290,-
Lydkvalitet
Funktionalitet
Brugervenlighed
Kvalitetsindtryk
annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .