Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

YouSee skruer massivt op for bredbånd

Alle YouSees mere end 400.000 bredbåndskunder får i løbet af de kommende uger øget deres internethastighed til minimum 50 Mbit/s. Fire ud af ti løftes til 100 Mbit/s.

Skrevet af / 19/05/2015 - 13:31
YouSee skruer massivt op for bredbånd

Alle hastigheder under 50 Mbit/s bliver fortid hos YouSee. Og allerede senere i år vil YouSee tilbyde hastigheder på 300 Mbit/s til halvdelen af alle danske husstande. Sådan skriver firmaet i en pressemeddelelse.

”Vi er i fuld gang med en historisk stor opgradering. Inden nytår har alle med adgang til YouSees kabelnet mulighed for 300 Mbit-bredbånd. Og vi er ved at klargøre nettet til hastigheder på over 1.000 Mbit/s – også kaldet gigabit-forbindelser. Med vores nuværende teknologier er vi allerede i dag klar til at dække både kundernes nuværende og fremtidige behov,” uddyber YouSee-direktør René Brøchner.

Med opgraderingen stiger hastigheden YouSees bredbåndskunder fra et gennemsnit på 28 Mbit/s i dag til 75 Mbit/s. Hvor meget den enkelte kunde får løftet sin hastighed afgøres af, hvilken hastighed kunden har i dag. For alle kunder gælder, at det sker til samme pris, som kunden betaler i dag.

Opgraderingen starter 19. maj og slutter i begyndelsen af juni. Selve opgraderingen sker udelukkende fra centralt hold. YouSee har samtidig fjernet grænsen for fair use, så ingen kunder behøver at bekymre sig om deres forbrug.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top