Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

nyhed

Stuens vigtigste møbel?

Tv’et er familiens samlingspunkt, hvor I kan se sport, film og anden underholdning i den bedst mulige kvalitet. Det skal have billed og lyd i top – og helst være rigtig stort!

Skrevet af / 20/11/2017 - 23:52
Stuens vigtigste møbel?

Smartphones, internet og sociale medier tager stadig mere af vores tid. Mange seere – især de yngre – ser derfor mindst lige så meget film og video på mobilen eller pc-skærmen som på tv’et. Men hver skærm til sit brug, siger vi!

Et tv er det oplagte valg, når du virkelig vil hygge dig i sofaen med en god film, serie eller sportsbegivenhed. Billedkvaliteten på de bedste tv’er er blevet utrolig god, og skærmene er store nok til at give en biografoplevelse i eget hjem.

Større og bedre tv-skærme

Statistik fra elektronikbranchen viser, at mange tv-købere er villige til at betale lidt ekstra for de bedste billedoplevelser. 55 tommer er den størrelse, de fleste vælger, når de skal ud og købe nyt tv – nogle endda endnu større! Prisen på store tv-skærme er da også faldet betragteligt de seneste år, fra stratosfæriske beløb til noget, der er spiseligt for de fleste.

 

Årets bedste tv, topklasse:

LG OLED55B7V

(Foto: LG)

Vidunderlige billeder

LG’s prisgunstige OLED55B7V er et af de bedste tv-køb, du kan gøre lige nu. Det er betydelig billigere end de mere eksklusive OLED-serier fra LG, men en stor del af forskellen ligger i byggekvalitet og finish.

LG-skærmen har alle de egenskaber, vi forventer af et godt OLED-tv: Sort bliver ægte sort – i modsætning til den lidt blålige gengivelse, man ofte oplever fra LCD-skærme. Med ægte sort som underlag bliver de andre farver også mere livlige og kontrastrige. Desuden er billedgengivelsen nogenlunde ens, uanset hvilken indsynsvinkel man betragter den fra.

Pris: 16.999 kr.
Web: lg.com/dk
Karakter: 6

Læs hele testen af LG OLED55B7V

 

Årets bedste tv, high-end:

Sony Bravia KD-65A1

(Foto: Sony)

Bravo, Sony!

A1-serien er Sonys første rigtige OLED-storskærm til hjemmebrug: Et ægte premium-tv med eksklusivt design og ditto lyd.

Med sit lidt tilbagelænede snit uden synlige højttalere og næsten uden indramning har KD-65A1 en meget minimalistisk fremtoning. Her får du også en innovativ højttalerløsning, hvor selve OLED-panelet bruges som højttalermembran, og ikke mindst den rålækre billedkvalitet, vi forbinder med OLED. Kombinationen af gode kvaliteter gør det til et af årets fedeste tv’er.

Pris: 36.999 kr.
Web: sony.dk
Karakter: 5

Læs hele testen af Sony Bravia KD-65A1

 

Årets tv-innovation:

Samsung The Frame

(Foto: Samsung)

TV-kunst på væggen

Samsungs The Frame viser, at det stadig er muligt at tænke nyt på tv-fronten i 2017. Det er lavet for at imitere et billede på væggen, komplet med indramning og det hele, og resultatet er et af de mest stuevenlige tv’er, vi har set til dato.

Samsung har været ekstra omhyggelige med detaljerne. Her er ingen klodset strømforsyning og ingen tilslutninger, der rager ud. Tv’et har et specialdesignet vægfæste, så det kan hænges tæt ind til væggen, og tilslutningerne er skjult i en ekstern boks. Med Samsungs “Art Mode”, der viser billeder fra fashionable gallerier, får du et tv, der tager sig godt ud i både tændt og slukket tilstand. Lækkert og nyskabende!

Pris: 20.000 kr.
Web: samsung.com/dk
Karakter: 5

Læs hele testen af Samsung The Frame

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

0
Lyd & Billede
Scroll to Top