Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Tv uden kabeltræk i hele huset

Slip for kabler mellem husstandens tv-stik og fjernsynet i stuen.

Skrevet af / 03/12/2013 - 14:29
Tv uden kabeltræk i hele huset

Hvis du er træt af at snuble over tv-kabler, har Telia nu et bud på løsningen i form at trådløs forbindelse mellem husstandens indgangsstik og fjernsynet i stuen.

De fleste kan nikke genkendende til kampen med løse kabler og med opsætning af kabelskinner for at skjule det nødvendige, fysiske bånd mellem hjemmets enheder. Det skal nu være slut. Fremover kan en trådløs enhed streame tv-signalet trådløst mellem internet-routeren og den digitale tv-boks.

“Vi har tidligere lanceret den trådløse tv-boks i Sverige, og undersøgelser viser, at den er blevet rigtig godt modtaget. Først og fremmest er forbrugerne glade for, at de slipper for at trække kabler rundt i hele hjemmet. Det er hurtigt og nemt at sætte op og giver mulighed for, at alle hjemmets fladskærme kan tilsluttes trådløst”, siger Lars Gudbrandsson, der er direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

telia-boks

Rent praktisk køber man to trådløse enheder (Media Bridges), og tilslutter dem henholdsvis hjemmets internet-router og tv-boks. Prisen for at tilslutte den første tv-boks er en engangssum på 699 kr. Efterfølgende tv-bokse koster 399 kr. pr stk.

Telia TV sælges altid sammen med en internetforbindelse. Tv-løsningen kan leveres til de fleste husstande i landets største byer.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

0
Scroll to Top