Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Trådløs sub-serie

Britiske REL præsenterer en ny kompetent subwooferserie der giver mulighed for trådløs signaloverføring.

Skrevet af / 15/08/2014 - 11:22
Trådløs sub-serie

Subwooferproducenten REL blev grundlagt 1990 og har kun subwoofers på programmet. REL’s motto er derfor måske ikke så overraskende: “Do one thing. Do it perfectly”. Nu introducerer REL endnu et trådløs highend subbas-system: S-series. Den første trådløse var Habitat 1, der også kan hænge på væggen. Man har også brugt erfaringerne i delefilterkonstruktionen fra G-serien i den nye S-serie. Alle de nye modeller findes i sort eller hvid pianolak.

S-2 er den billigste og har det mest kompakte subwooferen i S-serien, og er lavet for dem med begrænset plads eller kompakte højttalere. S-2 har en 250W NextGen class D forstærker med en hurtig, let 10″ enhed og matchende 10″ passiv enhed i et omhyggeligt dæmpet kabinet. Den nyudviklede aktive 10″ enhed har fået reduceret den bevægelige masse med 15 %, hvilket gør den “ekstrem hurtig”, ifølge REL. S-2 kan sammen med Transmitteren (ekstra udstyr) anvendes trådløs. Vægten er 18 kg og prisen 9.950 kr.

S-3 bygger på flagskibet S-5 og byder på et mere kompakt fodaftryk og meget af S-5 ydeevnen til brug med enten lidt mindre systemer eller værelser, der ikke er helt kan klare S-5. Kvaliteten er lig S-5, med “næsten samme magt og ydelse”. 10″ enheden i S-3 indeholder en helt ny legering i en “kegle-struktur” og man har reduceret den bevægelige masse. I bunden er der monteret en 10″ carbon enhed, der sammen med den aktive 10″ enhed leverer et output svarende til én 15″ enhed. S-3 er udstyret med en NexGen 400W class D forstærker og kan sammen med Transmitteren (ekstra udstyr) anvendes trådløs. Vægten er tæt på 28 kg og prisen er  12.950 kr.

S-5 deler mange kvaliteter med S-3, men anvender en 12″ aktiv enhed og en 12″ passiv enhed. Desuden er den bestykket med en 550W NexGen Class D forstærker. Den angives gå ned til 20 Hz (-6 dB). Mellem til store rum er passende og den er tænkt at kombineres med highend 2-kanals systemer og tilsvarende Home Theater systemer.  Vægten er 31,6 kg og prisen er 15.950 kr.

REL Longbow Transmitter er et nyudviklet trådløst system, der tillader meget hurtig, ukomprimeret bas at sendes trådløst inden for samme rum cirka 14 m (afhængig af rummets udformning). Longbow sender i 24 bit/48 kHz, eliminerer kompression og bruger en højkvalitets A/D converter.  Pris 1.950 kr.

www.radioactiv.dk

S3_Rear_silo

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Sonos-jordskred til sommer?

Denon-soundbar med bas uden sub

Bærbare højttalere til rejsen

Måske den vildeste højttaler, vi har set

Tjek denne in-wall-højttaler

Gulvhøjttaler er kronen på værket

Et kig ind i Harmans helligste

Rauna er tilbage

Engelsk legende vender tilbage efter 63 år

PMC lancerer aktive højttalere

KEF viser muskler med nye subwoofere

Bordhøjttalere med lydtryk

0
Scroll to Top