annonce
annonce
annonce

CES 2018

Styr på luftkvaliteten

Airthings Wave Plus måler ikke bare luftforurening, men også radon.

annonce

Den radioaktive gas radon udgør en kræftrisiko, som bekymrer nogle, men måling er besværlig. Norwegian Airthings har tidligere introduceret en hurtigere og lettere måling i form af den batteridrevne enhed Wave. Når enheden er sat op, har man allerede efter den første dag en måling. Lader man enheden være tændt længere, kan man følge radonindholdet, som kan variere over tid, direkte i app’en på telefonen.

Få overblik direkte i app’en. Foto: Producenten

Flere typer af målinger
Nu bliver efterfølgeren Wave Plus lanceret, som i tillæg til Radon kan måle kuldioxid, flygtige organiske forbindelser (VOC) samt temperatur, lufttryk og luftfugtighed. App’en giver tips om, hvordan man forbedrer luftkvaliteten og optimerer ventilationen.

 

Hub indsamler måledata. Foto: Producenten

Der kommer også en Airthings Hub, som læser op til 50 batteridrevne målestationer i større huse og samler resultaterne. Enhederne kommunikerer med hinanden trådløst, imens Hub kommunikerer via både netværk og mobildata.

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .