Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Steve Ballmer siger farvel til Microsoft

Adjø! Et halv år efter at han forlod chefposten, er Steve Ballmer nu helt ude af Microsoft. Han forlader med øjeblikkelig virkning firmaets bestyrelse.

Skrevet af / 20/08/2014 - 12:34
Steve Ballmer siger farvel til Microsoft

Steve har forladt bygningen.

Microsofts tidligere topchef Steve Ballmer har med øjeblikkelig virkning trukket sig fra sin post i bestyrelsen. Det har han tirsdag meddelt i et brev til sin efterfølger Satya Nadella.

Siden han i april forlod føresædet hos Microsoft Steve Ballmer haft tid til at tænke over sit liv, og han er kommet frem til, at han har så mange andre ting om ørene, at han ikke på samme tid kan overskue at være med til at lede softwaregiganten.

Steve Ballmer har været en del af Microsoft siden 1980, og han er i dag den største aktionær i firmaet. Foran firmaets stifter Bill Gates, som har solgt ud af sine aktier for at finansiere sin velgørenhed. Ballmer er i følge magasinet Forbes god for ca. 120 milliarder kroner.

Ballmer, der i sin tid afløste Bill Gates på topposten, var en kontroversiel leder af verdens største softwarefirma. Han var kendt for sin ukontrollerede entusiasme og sit lige så uhæmmede temperament, hvor han kunne råbe høj eller kaste med møbler, når tingene gik ham imod.

Steve Ballmer vi nu bruge sin tid på undervisning, egne studier, samt på at lede NBA-basketballklubben Los Angeles Clippers, som han købte tidligere på måneden.

Satya Nadella har i et svar til Ballmer meddelt, at han forstår og støtter beslutningen, samt at han er sikker på, at Ballmer vil vise samme håndfasthed og engagement i sine fremtidige gøremål.

Så vi kan forestille os, hvad der venter dovne studerende eller tabende baskeball-hold fremover!

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top