Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony Xperia Z3: Her er specifikationerne

De kinesiske tele-myndigheder har netop godkendt Sonys kommende smartphone-flagskib.

Skrevet af / 21/08/2014 - 16:18
Sony Xperia Z3: Her er specifikationerne

Sony har inviteret til pressemøde den 3. september i forbindelse med den kommende IFA-messe i Berlin. For et år siden var det Xperia Z1, som Sony præsenterede på IFA-messen, mens Xperia Z2 kom allerede et halvt år senere i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona. Og noget tyder på, at Sony holder kadencen med at lancere en ny topmodel hvert halve år, for nu – blot få uger før Sonys pressemøde – har de kinesiske telemyndigheder, TEENA (som svarer til Erhvervsstyrelsen i Danmark), godkendt to versioner af Sony Xperia Z3. De officielle godkendelser (på kinesisk) kan du læse her og her.

Men måske netop fordi Xperia Z3 kommer blot et halvt års tid efter Xperia Z2 er der ikke den store forskel på den nuværende og den kommende topmodel.

Xperia Z3 bliver en smule slankere og lettere end Xperia Z2 (7,35 mm mod 8,2 mm og 158,4g mod 163g), mens skærmstørrelsen (5,2”) og opløsningen (Full HD) forbliver de samme. Det samme gælder frontkameraet (20,7 MP), hukommelsen (3 GB RAM) og den indbyggede lagerplads (16 GB). Udover de fysiske mål er den eneste reelle forskel, at Xperia Z3 får en 2,5 GHz quad-core processor fra Qualcomm, mens Xperia Z2 kom med en 2,3 GHz quad-core processor.

Billeder af den kommende Sony Xperia Z3 kan du se i galleriet herunder:

xperia-z3-tenaa-1 xperia-z3-tenaa-2 xperia-z3-tenaa-3 xperia-z3-tenaa-4 xperia-z3-tenaa-5 xperia-z3-tenaa-6
<
>
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top