annonce
annonce
annonce

Nyheder

Smart-ur med sparsommelig GPS

annonce

De fleste smart-ure skal oplades en gang i døgnet, men når man er aktiv og bruger GPS’en – hvis uret har sådan en indbygget – reduceres batterilevetiden betragteligt. Det mener Casio, at de har fikset med Pro Trek Smart WSD F20. Et smart-ur til aktive mennesker, der har brug for sådan et ude i naturen, snarere end til træning.

Til den slags findes der fitness-trackere.

Ifølge Casio skulle batteriet i Pro Trek Smart WSD F20 holde længere end en dag, når man bruger urets indbygget GPS, og op til en måned, hvis det bare bruges som armbåndsur.

(Foto: Produsenten)

(Foto: Casio)

Man kan skifte mellem forskellige digitale urskiver efter behov. Det kan vise kun tid samt kronograf, dato og meget mere, men mest interessant er kortvisning og kompasretning. For at spare strøm downloader uret kortet på forhånd, så GPS’en kun opdaterer bevægelserne, og på den måde bruger den meget mindre strøm end andre ure med GPS.

Så behøver uret bare at opdatere din position, ikke kortet, som bl.a. smartphones gør. Det giver også nul forsinkelse. Du slipper for skulle at vente på, at kortet opdateres, når du bevæger dig, for kortet er synligt på skærmen hele tiden. Du kan bare se, at positionen ændrer sig.

Uret logger dine bevægelser, og du kan gemme dem i en app på mobilen. Som ikke behøver at være forbundet med uret hele tiden.

(Foto: Produsenten)

(Foto: Casio)

Pro Trek Smart WSD F20 er vandtæt ned til 50 meter og temmelig stort med sine 56,4 x 61,7 mm og 15,7 mm’s tykkelse. Vægten er dog kun 92 gram. Det kører Android 2.0 og har både Bluetooth og Wi-Fi indbygget, foruden GPS.

Casio-uret kommer til salg i slutningen af april med en pris på omkring 4.000 kroner.

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .