samsung-galaxy-s3-us-launch-announcement

Skruer bissen på over for Apple!

Samsung Galaxy S 4 kommer til februar

Kun godt ni måneder efter lanceringen af super-sællerten Galaxy S III vil Samsung lancere dens efterfølger.

Verdens bedst sælgende smartphone hedder i øjeblikket Samsung Galaxy S III. Den kendsgerning håber Apple at ændre på med den netop lancerede iPhone 5, men Samsung, som i august måned tabte en vigtig retssag om patenter mod Apple, hviler ikke på laurbærene. Selvom den Android-baserede Samsung Galaxy S III blev lanceret så sent som i maj måned i år, vil Samsung ifølge Korea Times, som citerer anonyme, men ”officielle” kilder internt i Samsung,  allerede følge op med version 4 af den populære Galaxy-smartphone i februar måned til næste år – altså om mindre end et halvt år fra nu!

Lanceringen skal angiveligt ske i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, som er den årlige messe for mobil- og telebranchen. Den kommende Galaxy S 4 skal både byde på endnu stærkere hardware og endnu flere software-forbedringer end den aktuelle Samsung Galaxy S III, som Samsung ellers i forvejen mener er et bedre produkt end Apples iPhone 5.

Blandt rygterne om den kommende S4 er, at den vil få en skærm på hele 5”, og at der vil blive tale om en OLED-skærm.

Den aktuelle Samsung Galaxy S III er allerede blevet solgt i 20 millioner eksemplarer på verdensplan, men Samsung regner med at sælge yderligere 10 millioner styk inden årets udgang.

Kilde: Korea Times


Kommentarer (1)
  1. ”Rygterne om en vinterlancering af Galaxy S IV i februar begyndte i går at florere på nettet, hvilket fik mange Galaxy S III-kunder til at brokke sig højlydt over producenten Samsung.
    Brokkeriet nåede dog ikke at finde sted i mange timer, inden Samsung via Twitter benægtede rygterne, og ved samme lejlighed slog fast, at firmaet i øjeblikket ikke har nogen tidsramme for, hvornår den næste Galaxy-smartphone ser dagens lys”