Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Porsche til MacBook’en

Den første eksterne harddisk, som understøtter USB-C porten på den nye MacBook, er en realitet: LaCie Porsche Design Mobile Drive.

Skrevet af / 11/03/2015 - 12:08
Porsche til MacBook’en

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

LaCie og Porsche Design har samarbejdet længe. Den ene har fremstillet elektronikken, den anden designet enhederne. Det har de også gjort denne gang med de nye Porsche Design Mobile Drives. Der er tale om tre harddiske med samme ydre mål, som alle leveres med den lille USB-C stik med USB 3.1, som understøtter op til 10 Gbps overførselshastighed. Begge veje.

Porsche-Design-PKG-Carrera

Harddiskene er udført i 3 mm aluminium med samme overflade som den nye MacBook, og de findes i 500 GB udgaver, men også i 1 TB og 2 TB versioner. De leveres med kabler og USB C-adapter.

De vil være tilgængelige i 2. kvartal 2015, men priserne er ikke kendt endnu.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top