annonce
annonce
annonce

CES 2018

Philips vil lege med Razer

De smarte Philips HUE-pærer er med på narrestreger. Samarbejdet betyder, at du kan få stemningsbelysning til dine spil.

annonce

Philips og Razer har i dag annonceret et samarbejde, der skal give dig endnu mere indlevelse i dine spil. Det handler om stemningsbelysning og lyseffekter, der række langt ud over computerskærmen. Helt konkret handler det om, at gamere skal kunne synkronisere deres Philips Hue-lyskilder med Razers Chroma-aktiverede enheder ssåom bærbare computere, tastaturer, mus og musemåtter. Spiludviklere vil kunne skabe lyseffekter, der ændrer sig dynamisk under spillet. Det findes allerede i flere spil, blandt dem Overwatch og Quake Champions.

For at få elektronikken til at spille (undskyld!) sammen skal man have en Philips Hue V2 bridge og selvfølgelig et antal intelligente Hue-pærer. På Razer-siden skal man opdatere spilstyringssoftwaren Razer Synapse.

Razer Chroma er verdens største lys-økosystem til spiludstyr, og med Philips Hue transformerer vi spiloplevelsen i hjemmet,” siger Razers CEO, Min-Liang Tan.

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .