Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer Lollipop til HTC One M8

Android 5.0 Lollipop er den seneste opdatering til Googles Android-operativsystem, og nu er HTC i Norden begyndt at rulle opdateringen ud til  HTC One M8.

Skrevet af / 29/01/2015 - 11:06
Nu kommer Lollipop til HTC One M8

Med Lollipop-opdateringen får du blandt andet et nyt og gennemarbejdet design, bedre batterilevetid og et forbedret notifikationssystem, og som vanligt har HTC integreret deres egen Sense-oplevelse i operativsystemet.

Ifølge den danske HTC-chef Peter Frølund, så har det været en fornøjelse for HTC’s design-team at redesigne Sense 6 til Googles nye designsprog, Material Design.

“Siden 2009 har vi arbejdet på at gøre bruger-oplevelsen mere helstøbt og intuitiv ved at integrere Sense i Androids kernemotor. Android Lollipop følger principperne omkring flat-design-trenden, og det er helt i tråd med de tanker, vores design-team har for HTC Sense,” siger han og fortæller, at man i opdateringen har fokuseret på at finde den helt rette balance mellem Googles Material Design og HTC Sense:

“Når vi vælger at integrere Sense, er det fordi, vi ønsker at skræddersy den smartphone-oplevelse, vi giver vores brugere. Samtidig er Android Lollipop den mest gennemarbejdede opdatering til Android, jeg nogensinde har set, så det har været en balance mellem at holde det minimalistiske design og optimere brugeroplevelsen. Det synes jeg, vi er lykkes med, og med integrationen af HTC Sense i Android Lollipop giver vi vores HTC-brugere den flotteste og mest intuitive Android-oplevelse til dato,” siger HTC-direktøren.

Google Nexus 9, produceret af HTC, var det første produkt på markedet med Android Lollipop.

Vil du vil opdatere din HTC One M8, skal du vælge ”indstillinger”, derefter ”om telefonen” og sidst ”softwareopdateringer”. Det anbefales at downloade opdateringen over wi-fi.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top