Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer “Breaking Bad”-efterfølger

Netflix viser første afsnit af “Better Call Saul” den 9. februar.

Skrevet af / 30/01/2015 - 18:47
Nu kommer “Breaking Bad”-efterfølger

Saul Goodman, spillet af Bob Odenkirk, var en af de vigtigste bipersoner i kult-tv-serien Breaking Bad. Vi har flere gange fortalt, at en tv-serie med Saul Goodman i hovedrollen, Better Call Saul, var på trapperne. Og nu er vi omsider så langt.

Netflix skriver i en pressemeddelelse, at de første to afsnit af Breaking Bad spinoff-serien kan streames på Netflix i Danmark mandag den 9. og tirsdag den 10. februar, og herefter vil et nyt afsnit af serien få premiere eksklusivt på Netflix hver tirsdag kl. 08:00.

BCS_Keyart_Danish

Hvert afsnit af Better Call Saul varer en time. Serien følger Saul Goodman seks år før, han bliver Walter Whites advokat i Breaking Bad – dengang han var en ubetydelig, men ambitiøs advokat, som gik under navnet Jimmy McGill.

Herunder kan du se den nyeste trailer for serien.

Netflix har i øvrigt også offentliggjort, at tredje sæson af den populære tv-serie med Kevin Spacey, House of Cards, får premiere på Netflix den 27. februar.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top