Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

NU kommer Apples iWatch

Apples smarte ur kommer efter sommerferien, og processoren? Ja, den bliver produceret af Samsung.

Skrevet af / 08/04/2014 - 15:44
NU kommer Apples iWatch

Meget tyder nu på, at Apple endelig er på vej med et helt nyt produkt efter flere år, hvor firmaet blot har raffineret og opdateret eksisterende produkter som iPhone, iPad, iMac og MacBook Pro.

Det vil næppe overraske nogen, der bliver tale om et smart ur, som i hvert fald i følge rygterne kommer til at lyde navnet iWatch.

Vi har tidligere skrevet om iWatch, der blandt andet skulle få trådløs opladning, og nu er der så kommet nye oplysninger om et lanceringstidspunkt.

Det er DigiTimes fra Taiwan, der citerer kinesiske Economic Daily for de nye informationer, som ikke blot omhandler den kommende lancering, men også hvilke asiatiske firmaer, som skal medvirke til produktionen af iWatch.

Skal vi tro på oplysningerne, så vil Apple lancere iWatch i løbet af august eller september måned. I hvert fald har underleverandørerne fået besked på, at de første færdige produkter skal kunne leveres i august måned. Og Apples forventninger til salget er høje. Hele 65 millioner enheder forventer den amerikanske teknologi-virksomhed at sælge af det nye iWatch i den sidste halvdel af 2014.

Tilsyneladende skal iWatch samles i Taiwan af Quanta Computer, mens touch-skærmen skal leveres af TPK. Processoren designes af Apple selv, mens selve produktionen af CPU’en vil blive varetaget af…. Samsung.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top