Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nokias tablet kommer til efteråret

Rygtet om en kommende tablet fra Nokia vil ikke dø.

Skrevet af / 13/09/2013 - 18:24
Nokias tablet kommer til efteråret

Denne gang er det Microsoft-ekspert Paul Thurrott, som via sin blog, Supersite for Windows, nævner en kommende Windows RT-baseret Nokia-tablet på en liste over Windows-baserede tablets, der skal komme på markedet i løbet af efteråret.

Vi har tidligere skrevet om den kommende Nokia-tablet, da en Nokia-enhed ved navn RX-114 dukkede op på benchmark-sitet GFXBench, og også på det pågældende tidspunkt så det ud som om, Nokias tablet ville blive baseret på Windows RT, Microsofts udgave af Windows 8 særligt egnet til ARM-processorer.

Nokia har aldrig før fremstillet en tablet-computer, og Windows RT har ikke haft nogen god begyndelse på markedet, men det screenshot, som Paul Thurrott på en eller anden måde har skaffet af den kommende Nokia-tablet, lover på den anden side et lækkert og strømlinet design i samme stil som Nokias Lumia 920 smartphone.

Her er specifikationerne, som de står opført på Supersite for Windows:

Kodenavn: Sirius
Processor: Quad-core Qualcomm 8974 (ARM)
Skærm: 10.1″, 1920 x 1080p IPS
Batteri: Op til 10 timer
Vægt: 590 gram
Tykkelse: 8.8 mm
Trådløst: LTE
Kamera: 6,7 MP, Carl Zeiss optik
Pris: USD 499

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top