Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Når elektronik bliver underholdning

Over 16.000 besøgende og 40 udstillere var med til Beep 2011 sidste år. Nu er det igen tid til at opleve mulighederne inden for digital underholdning og forbrugerelektronik på Danmarks gadget- og elektronikmesse i Bella Center.

Skrevet af / 16/11/2012 - 13:15
Når elektronik bliver underholdning

Beep 2012 tæller over 60 udstillere inklusive store brands som Samsung, Microsoft, EA, PlayStation og ASUS, som alle bidrager til underholdningen på messen.

Oplev nyeste skud på smartphone-stammen fra kinesiske Huawai, der faktisk er så spritny, at den får europapremiere på messen, eller det teknologiske Microsoft-område, hvor du får en introduktion til fremtidens styresystem.

Oplev farten når der afvikles Danmarksmesterskabet i Gaming, og bliv introduceret til de nyeste spil, når EA, Playstation, X-Box, Activision og m.fl. ruller deres nyeste arsenal af spil ud på messen.

Få et indblik i fremtidens gadgets
Forestil dig, at fremtidens lægebesøg ikke længere foregår i et overfyldt venteværelse. Tænk, hvis maskinerne omkring dig, altid vidste, hvad din yndlingskaffe indeholdt? Eller tænk, hvis du aldrig mere behøver at prøve tøjet på i prøverummet? Det er nu, det sker, og fremtiden kommer ind i nutiden på Beep 2012. Oplev lægen, universitetet og virksomheden, der giver dig et indblik i den verden, du endnu ikke har oplevet.

Beep 2012 i Bella Center
Messen finder sted i Bella Center i København fra 16. – 18. november 2012. Det er en unik mulighed for at se og afprøve tidens digitale og elektroniske trends samt at få en forsmag på, hvad fremtiden bringer af sjove og brugbare gadgets.

Over 20.000 gæster forventes at besøge messen over tre dage, hvor man kan opleve alt fra de nyeste tv-skærme, computere og smartphones til det seneste inden for lyd, computerspil og software. Der er masser af muligheder for at sammensætte nogle sjove og oplevelsesrige dage på Beep 2012 for hele familien.

Vi er der også
Lyd & Billede/GEAR er selvfølgelig på plads med vores egen stand på Beep 2012. Kom forbi for at hilse på redaktionen eller for at deltage i vores store messe-konkurrence, hvor vi udlodder fede gadget-præmier én gang i timen under hele messen. Du finder os på stand 013A.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top