Redaktionen anbefaler

Årets Bedste 2019-2020

Konto på Lyd & Billede

Log ind Abonnement Abonner på magasinet Support abonnement: Tlf:89 88 28 33 Kontakt os

Humor

Hvad er en OktoberFist? Danske og canadiske bagmænd kalder den en “ølhandske”!

Indimellem tikker en pressemeddelelse lidt ud over det sædvanlige ind på redaktionens indbakke. I dag kom så en nyhed fra TheOktoberFist.com, som har det erklærede mål at yde støtte til håndled og pegefingre på folk, som til oktober vil drikke øl i store mængder fra 1 liter ølkrus!

Et sådant vejer nemlig 2,3 kilo …

5ae4d975c1254ad7901be7290687597d_original

OktoberFist’en har indbygget lomme med plads til kreditkort, mønter og sedler. Det er slut med at rejse sig op for at grave pungen frem fra bukserne og dermed stort set umuligt at miste sin pung, da den jo er spændt til armen.

Ølhandsken er lavet i robust læder og har et design der emulerer den ikoniske bayeriske folkedragt “Lederhosen”. Når man tager en OktoberFist på er man straks klædt ud og klar til enhver (tyroler) fest. The OktoberFist er både et alternativ og supplement til Lederhosen, står der i den jævnt underholdende pressemeddelelse.

Der er dog ikke tale om en aprilsnar, produktet kommer faktisk til at eksistere. I hvert fald, hvis det finder nok opbakning på Kickstarter.com. Målet er at indsamle USD 20.000, og der er i skrivende stund 23 dage tilbage, før kampagnen udløber.

7b8537118ceec241120fb92ea4a3617f_original

annonce

The OktoberFist er designet to Ph.D ‘er og ingeniører (elektro, kemi) fra hhv. Canada og Danmark der lærte hindanden at kende imens de begge arbejdede på Danmark’s Tekniske Universitet’s Institut for Mikro- og Nanoteknologi (DTU Nanotech). Ideen til produktet kom efter et besøg på Oktoberfesten i München i 2013 hvor opfinderne besluttede, at der måtte gøres noget for at hjælpe det øldrikkende folk verden over. Men mest fordi de selv vil have en. Ølhandsken var finalist i Venture Cup 2014, fremvist i Berlinske Business, og blev nomineret til Ingeniørforening’s Produktpris 2014.

annonce

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også<

Samsung SmartThings: Smarte dimser til dit hus

Smarte småting

Samsung er klar med en række smart-ting, der skal gøre livet enklere.