annonce
annonce
annonce

MWC 2017

Flere tablets fra Samsung

Nye luksustablets med penne - både med og uden tastaturer.

annonce

Som ventet vankede der ingen Galaxy S8 på Mobile World Congress. Samsung valger i stedet at præsentere den ved et separat arrangement senere. I stedet blev tabletfamilien udvidet med Galaxy Tab S3 og Galaxy Book.

Foto: Lyd & Billede.

 

Galaxy Tab S3 er en fleksibel tablet, der kan bruges til krative sysler, arbejde og underholdning. Den 9,7″ store gør den passende stor, og den kan håndtere 4K-afspilning. Designet er blevet opdateret med inspiration fra Galaxy S7 og Galaxy A.

Foto: Lyd & Billede.

 

S Pen har fået flere funktioner, så du kan lave notater i PDF-dokumenter, oversætte tekst eller lave noter uden at låse skærmen op. Det er også Samsungs første tablet med fire højttalere og lyd tunet af AKG.

Den lanceres d. 21. april, og den kan fås i sort og sølv.

Samsung Galaxy Tab S3 med wifi skal koste ca. 5.600 kroner.
Vil du også have 4G-forbindelse, bliver prisen 7.000 kroner.

 

Foto: Lyd & Billede.

 

For en mere laptop-lignende oplevelse er der Galaxy Book, der har et tastatur. Den kører Windows 10, og kan også anvendes med S-Pen. Galaxy Book fås i størrelserne 10,6″ og 12″.

Foto: Samsung

 

Samsung fremviste også en opdateret Gear VR, som nu kommer med en controller. Den kan både bruges som fjernbetjening og spilcontroller. Ved at strømline styringen skulle den også være mindre trættende under lange sessioner. Håndcontrolleren virker også med den gamle model, og vil kunne købes separat.

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .