Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Muskel-pc med alt i samme kabinet

Alt-i-en-pc med 4K-skærm til sværvægtsspil i dagligstuen.

Skrevet af / 09/03/2015 - 11:10
Muskel-pc med alt i samme kabinet

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

De såkaldte all-in-one-pc’er, hvor al elektronikken er indbygget i skærmen, er praktiske på små kontorer eller som multimediecentre i stuen, men nogen fartoplevelse plejer de ikke at være.

MSi’s seneste alt-i-ener ser dog ud til at blive en ulv i fåreklæder. MSi 24 GE er, som navnet antyder, bygget ind i en 24-tommers (faktisk 23,6″) skærm. Men den begrænsende plads til trods lover elektronikken spiloplevelser i den tunge ende.

Processoren er en Intel Core i7 4720 HQ, og grafikkortet er fra Nvidias mobile GeForce GTX900-serie, som rummer de kraftigste grafikkort fra Nvidia lige nu. Oven i alt dette er skærmen i 4K-opløsning!

Hvilket af kortene, mængden af RAM og størrelsen på harddisken melder MSi’s pressemeddelelse indtil videre ikke noget om. Ligesom vi heller ikke endnu kan sige noget om prisen på de forskellige konfigurationer. Men til spillere med lidt plads ser maskinen lovende ud.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top