Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Apple Music kommer til Sonos

Lidt flere detaljer er blevet kendt om Apples nye tjeneste, der har premiere i morgen.

Skrevet af / 29/06/2015 - 13:31
Apple Music kommer til Sonos

I morgen lanceres musiktjenesten Apple Music i 100 lande, herunder Danmark. At man kan lytte til den fra sin computer, iPhone og iPad, er indlysende. Men der har været lidt usikkerhed om, hvorvidt den ville blive integreret i populær hjemmeelektronik.

Men nu har Ian Rogers fra Apple Music bekræftet på Twitter, at det kommer til Sonos “snart, men ikke ved lanceringen.” Og i går præciserede Sonos overfor The Verge, at der kommer en opdatering i slutningen af ​​året.

sonos_beats

Det står også klart, at iTunes Match vil blive inkluderet i abonnementet til Apple Music. Og dermed muligheden for at uploade egne sange og streame dem, hvad enten de er i iTunes eller ej. Ifølge Apple er målsætningen desuden at øge antallet af sange, man kan uploade op til 100.000 stykker.

For lytte til Apple Music med din iPhone eller iPad skal du opdatere til iOS 8.4, som vil blive frigivet i morgen kl 17.

En time senere begynder starter streaming-radiostation Beats 1 sin første udsendelse. Programmet omfatter blandt andet et interview med Eminem. Vi kan også se frem til programværter som Dr. Dre, Drake, Pharell Williams og Elton John.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top