Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Surface Pro 4 og nye Lumia-mobiler på trapperne

Microsoft har inviteret til stor pressekonference i New York den 6. oktober.

Skrevet af / 14/09/2015 - 20:25
Surface Pro 4 og nye Lumia-mobiler på trapperne

Invitationerne til en storstilet pressekonference den 6. oktober lander i disse dage i indbakkerne hos diverse medier, og afsenderen er Microsoft. Forventningerne er store, for af invitationen fremgår det, at Microsoft nu er klar med den første hardware, som er født med Windows 10!

Vi regner stærkt med, at få den nye Surface Pro 4 at se og er spændte på, om den kan leve op til Surface Pro 3, som vi var meget begejstrede over. Neowin skriver, at den nye hybrid-computer kommer med Intels nye Skylake-processor.

De første smartphones født med Windows 10 kommer også til at se dagens lys, og skal vi tro på rygterne bliver der tale om to nye modeller ved navn Lumia 950 og Lumia 950 XL.

Billeder af de to modeller er allerede blevet lækket af Evan Blass på Twitter, ligesom vi også allerede har hørt rygter om de kommende topmodellers specifikationer.

Foto: @evleaks
Foto: @evleaks

Lumia 950 skulle komme med 5,2” OLED-skærm, Snapdragon 808 hecta-core 64-bit processor, 3 GB RAM, 32 GB indbygget lager, 20 MP kamera, 3000 mAh udskifteligt batteri, trådløs opladning og USB-C.

Lumia 950XL kommer med 5,7” OLED-skærm, Snapdragon 810 octa-core 64-bit processor, 3 GB RAM, 32 GB indbygget lager, 20 MP kamera, 3000 mAh udskifteligt batteri og USB-C.

Lanceringen kan man selv følge på microsoft.com/october2015event.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top