Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ny billig topmodel fra Huawei

Honor 7 er navnet på den nye smartphone, som den kinesiske mobilproducent netop har lanceret.

Skrevet af / 28/08/2015 - 00:09
Ny billig topmodel fra Huawei

Under 3.000 kroner for en smartphone, der kan mere eller mindre det samme som meget dyrere modeller som Samsung Galaxy S6 og HTC One M9. Lyder det for godt til at være sandt?

Kinesiske Huawei hævder, at det er den skinbarlige sandhed – med honor 7, som firmaet netop har præsenteret ved et større arrangement for pressen i London.

Lanceringen sker små ti måneder efter, Huawei lancerede den første honor-mobil, honor 6, som skulle kunne stå på egne ben uden Huawei-navnet og udelukkende blev forhandlet på nettet.

Nu er en ny honor så landet, og Huawei er tilbage i ligningen, ligesom telefonen også vil kunne købes i fysiske butikker som Elgiganten og Bilka.

Foto: Huawei
Foto: Huawei

Prisen bliver 2.999 kroner – 500 kroner mere end honor 6 kostede – og med i pakken får man 5,2” skærm med Full HD-opløsning, 20 MP kamera og 8 MP frontkamera, 2,2 GHz ottekernet processor, 3 GB RAM og 16 GB indbygget lager, der kan udvides via microSD-kort (op til 128 GB).

På bagsiden af telefonen sidder en fingeraftrykslæser (præcis som på HTC One max), der også kan bruges som kameraudløser og til besvarelse af indgående opkald.

Foto: Huawei
Foto: Huawei

Med et batteri på 3100 mAh er man sikret en lang batterilevetid, skriver Huawei i en pressemeddelelse om lanceringen. Men selv hvis uheldet skulle være ude, kan honor 7 lades op til 50 % på kun 30 minutter. Oven i købet understøtter honor 7 ’reverse charging’, hvilket betyder, at telefonen kan lade andre enheder op via sit eget batteri og fungere som en powerbank.

honor 7 er ude i butikkerne i løbet af uge 37.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top