Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Flere vil have nye genbrugsmobiler

Antallet af kunder, der køber fabriksrenoverede telefoner er stigende. Var det noget med en "ny" Nokia 3310?

Skrevet af / 29/02/2016 - 13:00
Flere vil have nye genbrugsmobiler

Lækre, men dyre! Prisen på en ny smartphone er ofte højere end på en kvalitetscykel eller en veludstyret latop – eller sågar begge dele! Hos MyTrendyPhone, som er en af Europas største leverandører af mobiltilbehør, oplever man en stor stigning i salget af fabriksrenoverede telefoner. Det handler især om prisen.

“Vi har oplevet en stigning på 37 procent på et år af kunder, der vælger fabriksrenoverede telefoner. Prisen ligger omkring 20% under at købe samme model som helt ny. Og da de har været omkring fabrikkens værksted, ser de ikke slidte ud, og har ingen softwareproblemer,” siger Silvan Popovic, direktør for MyTrendyPhone.

En fabriksrenoveret telefon testes, repareres om nødvendigt og rengøres, inden den sælges videre. Og den har samme garanti som en spritny model.

Foretrækker ældre modeller
Virksomheden har solgt fabriksrenoverede telefoner siden 2013. Mens prisen naturligvis er en væsentlig faktor i det stigende salg, mener Silvan Popovic også, at nogle kunder simpelthen foretrækker formen og holdbarheden på de ældre modeller. Iblandt de bedst sælgende telefoner er iPhone 4s, 5 og 3GS. Den betydelig ældre Nokia 3310 er desuden blevet et vintage-hit blandt nostalgiske købere.

MyTrendyPhone

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top