Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Trådløs opladning til iPhone 6 og 6 Plus

Når nu ikke Apple selv vil, så er det godt, at andre kan gøre det muligt at oplade den nye iPhone trådløst!

Skrevet af / 22/10/2014 - 17:48
Trådløs opladning til iPhone 6 og 6 Plus

Trådløs opladning af mobilen via induktion er ganske praktisk, da man så blot skal lægge telefonen på induktionspladen, så oplader den helt af sig selv præcis som en elektrisk tandbørste.

Men induktionsspolerne, som kræves i telefonen for at understøtte den trådløse opladning, fylder en del, og derfor vil det nok komme til at sne i Helvede før end at Apple udstyrer sine populære iPhones med trådløs opladning.

QIStandardWirelessChargingReceiverCaseforiPhone6PlusBackCase_SQ3o640x640

Kan man imidlertid ikke undvære muligheden for trådløs opladning, selvom man har en iPhone, er der nu hjælp at hente hos den amerikanske online-butik, Brando, som nu tilbyder covers til henholdsvis iPhone 6 og iPhone 6 Plus indeholdende en induktionsspole samt Lightning-stik, så de nyeste Apple-mobiler også kan oplades helt uden kabler.

De nye induktionscovers findes som nævnt både til iPhone 6 og til iPhone 6 Plus og fås i to farver – nemlig sort og guld. Coveret er så slankt, at man kan bruge det til daglig.

QIStandardWirelessChargingReceiverCaseforiPhone6PlusBackCase_SQ4o640x640

De to covers koster henholdsvis USD 22 (iPhone 6) og USD 24 (iPhone 6 Plus). Induktionspladen skal dog købes separat. Og husk at der kommer omkostninger til forsendelse og muligvis told og afgifter oven i prisen, når man bestiller elektronik fra USA.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top