Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Solid supermobil fra Samsung

Samsung Galaxy med miltær certificering - og matchende udseende - kan filme 4K i ekstremt vejr.

Skrevet af / 20/10/2014 - 11:23
Solid supermobil fra Samsung

Stadig flere mobiler kommer i hårde varianter, beregnet til udendørs brug, såkaldte toughphones. Og imens de første af slagsen mildt sagt var underdimensionererede, ser vi nu vandtætte og stødsikre mobiler med samme data som de mere almindelige modeller. Senest på den liste er en hård version af Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 Active er designet til folk, som arbejder i et krævende miljø, eller bare har en forkærlighed for klatring, rafting og lignende. Ud over at være IP67-certificeret (støvtæt og tåler vand i op til meters dybde i 30 minutter) har GS5 Active bestået en militærtest (MIL-STA-810G). Testen udsætter telefonen for 18 forskellige miljøforhold, såsom ekstreme temperaturændringer, højder, støv og sand samt stød og vibrationer.

Kan optage i 4K
Galaxy S5 Active leveres med trænings-app’en S Health og den indbyggede pulsmåler gør den perfekt til folk, der vil holde sig i form i naturen. For at lette brugen har GS5 Active en knap, der giver hurtig adgang til udvalgte funktioner, også selvom man har handsker på.

Super AMOLED-skærmen er i samme høje kvalitet som i den civile GS5, og lover fantastiske billedoplevelser uanset vejret. Kameraet er på 16 megapixels, og telefonen kan filme i 4K-opløsning (3.840 x 2.160).

Fakta

  • Processor: 2.5 GHz Quad-Core
  • Skærm: 5,1″ FullHD Super AMOLED (1.920 x.1080 pixels)
  • Styresystem: Android 4.4
  • Trådløs: Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G+5GHz, VHT80 MIMO, NFC
  • Hukommelse: 2 GB RAM, 16 lager, micro-SD op 128 GB
  • Batteri:  2.800 mAh
  • Sensorer: Accelerometer, kompas, gyroskop, pulsmåler, barometer

Samsung Galaxy S5 Active kommer i farverne dark green og titanium silver og kan købes fra november til en vejledende pris på 4.995 kroner. 

samsung_gs5_Green_back

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top