Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung Edge kommer alligevel til Danmark

Vi troede ikke, at vi fik den at se i Danmark, men i december kommer mobiltelefonen med kantskærm ud i danske butikker.

Skrevet af / 23/10/2014 - 11:39
Samsung Edge kommer alligevel til Danmark

Da Samsung præsenterede sine nye mobilprodukter på IFA-messen i Berlin tidligere på efteråret, var der kun kort omtale af en af de sjoveste mobiler. Dengang var det nemlig ikke særlig sandsynligt, at den overhovedet ville komme til Skandinavien.

Galaxy Note Edge er en speciel variant af Galaxy Note 4. Det, der adskiller den fra alle andre, er, at Note Edge har en vinklet kant langs hele højresiden, som huser sin helt egen skærm, der logisk nok har fået navnet Edge Screen. Både hovedskærmen og kantskærmen er af typen Quad HD Super AMOLED, og kantskærmen kan benyttes helt uafhængigt af hovedskærmen. Den kan for eksempel vise de seneste nyheder fra Yahoo, og når man får meldinger eller indkommende opkald, kan dette vises på kantskærmen, imens man læser eller arbejder på hovedskærmen eller er midt i en film. Den giver desuden let adgang til de apps og funktioner, som du bruger mest, også når telefonen er låst.

S Pen
Ligesom alle andre Note-produkter kommer også Edge med en S Pen, der udviklet til at gøre hverdagsopgaver lettere. Den nye og forbedrede S Pen skal føles som en ægte pen mod rigtigt papir, bortset fra at S Pen naturligvis kan meget mere.

Design
Note Edge har afrundede hjørner og metalramme, og den kantskærmen adskiller designet fra Note 4. I undertegnedes øjne virker Edge væsentlig lækrere, i hvert fald at dømme efter billederne. Galaxy Note Edge har hurtigoplading, ultra-energisparingsmodus, fingeraftryklæser og desuden UV-sensor, som måler UV-strålingen, imens en app giver dig tips om, hvor længe du kan sole dig udfra målingerne.

Samsung Galaxy Note Edge kommer i danske butikker i december i farven “Charcoal Black”, til en anbefalet udsalgspris på 6.995 kr.

samsung. dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

0
Lyd & Billede
Scroll to Top