Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Marco Polo på Netflix

Succesduoen bag Kon-Tiki, Espen Sandberg og Joachim Rønning, er blevet hyret af Netflix til at instruere en TV-serie om den kendte italienske opdager, Marco Polo.

Skrevet af / 17/01/2014 - 09:00
Marco Polo på Netflix

Marco-Polo-509x360
I en pressemeddelelse fra The Weinstein Company fortælles det, at selskabet i samarbejde med Netflix skal lave en tv-serie, som bygger på de fantastiske eventyr og rejser, som den italienske (eller rettere venetianske, da Italien ikke eksisterede på hans levetid) Marco Polo gjorde.

Marco Polo levede i Venedig i perioden 1254-1324. Han er regnet som en af tidenes største opdagelsesrejsende, og blev kendt for sine rejser, og handel, i Kina og Asien. Opgaven med at instruere tv-serien om hans fascinerende liv går til duoen bag den norske Oscar-nominerede film Kon-Tiki, Espen Sandberg og Joachim Rønning.

fv_Joachim_R_nning_Espen_Sandberg_1
Joachim Rønning og Espen Sandberg på location i Venedig (privat foto)

Instruktørduoen skal simultant arbejde med forberedelserne til Pirates of The Caribbean 5, som har planlagt premiere i juli 2015.

Serien bliver, ligesom House of Cards og Orange is the New Black, en original Netflix-serie, produceret af The Weinstein Company. Premieren er planlagt allerede til slutningen af 2014, og er skrevet af John Fusco (Young Guns II).

Optagelserne vil finde sted i Italien, Malaysia, Kazakhstan og i Pinewood Studios i England. Produktionen af den ni episoder lange serien begynder til foråret.

En ekstatisk Harvey Weinstein sagde til The Hollywood Reporter:
With the glowing success of series like House of Cards and Orange Is the New Black, it’s clear that Netflix is breaking tremendous ground in the realm of streaming original content. We could not be more excited to partner with them on this project, along with the creative tour de force of John Fusco and his talented team.

Budgettet er foreløbig ikke kendt, men i følge pressemeddelelsen kan vi vente os en storslået serie med fokus på Marco Polos rejse til Kina i 1200-tallet med voldsom krig, kampsport, korruption og seksuelle intriger! Det lyder som en gennemprøvet opskrift på succes!

Paradise-Ren-46131
Er det dette, vi kan vente os fra Netflix’ version af Marco Polos liv og levned?

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top